Oppo Reno 6 Z özellikleri sızdırıldı - Haberler - indir.com

Oppo Reno 6 Z özellikleri sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-14 11:00:03
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Akıllı Telefonlar

Oppo tarafından tanıtım tarihi açıklanan Oppo Reno 6 Z için yeni görüntüler ve özellikler sızdırıldı.

Oppo’nun bir sonraki modeli olacak Oppo Reno 6 Z için önemli bir sızdırma yaşandı. Şirket tarafından yapılan son açıklamalarda, 21 Temmuz tarihinde tanıtılacağı belirtilmiş olsa da cihazın dikkat çekecek görselleri, özellikleri ve fiyat bilgileri paylaşıldı. 

Evan Blass’tan Oppo Reno 6 Z bombası

Cihaz için yaşanan sızıntıların kaynağı ise yine Evan Blass oldu. Hesabından mevcut telefonun özelliklerine yönelik çeşitli paylaşımlarda bulunan Evan Blass, bu sayede telefon için merak edilen pek çok detayın da açığa çıkmasını sağladı.

 

Oppo Reno 6 Z özellikleri neler?

Yapılan paylaşımlara göre telefonda MediaTek 800U yonga seti kullanılacak. 30W VOOC şarj desteği ile birlikte desteklenecek olan telefon, USB-C bağlantı seçeneğine sahip. 35 mm kulaklık jakı da yine telefonda bulunuyor. 

Bugüne kadar açığa çıkmamış bir yenilik de yeni sızıntı ile birlikte öğrenildi. Ana kamera 64 megapiksellik çözünürlük sunacak. Aynı zamanda selfie kamerasında da 16 megapiksel olarak açıklanan kamera çözünürlüğü, yeni bilgilere göre 32 megapiksel olacak. 64 megapiksel ana kameraya 8 megapiksel ultra geniş ve 2 megapiksel makro kamera eşlik edecek. 

Telefonda bir önceki model ile benzer bir ekranın kullanılması bekleniyor. Bu bakımdan (20:9) 1080p+ çözünürlüğe sahip 6.43 inç 60 Hz AMOLED ekran Reno 6 Z’de yer alabilir. Gorilla Glass 5 ile korunacak olan telefonda, tüm bu özelliklere ek olarak 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı bulunacak. Depolama alanı yüksek olmasına rağmen kullanıcılar Micro SD desteği sayesinde daha yüksek bir depolama alanına sahip olabilecek. Çift SIM kart özelliği bulunan telefon, 5G bağlantılarını da destekliyor. Batarya kapasitesi ise 4310 mAh. 

Oppo Reno 6 Z etiket fiyatı ne kadar?

Sızdırılan son rapora göre telefonun 410 dolarlık bir etiket fiyatına sahip olacağı belirtiliyor. Şu ana kadar tek bir versiyon ile piyasada yer alması beklenen telefon için 21 Temmuz tarihi tanıtım tarihi olsa da 14 Temmuz ile 21 Temmuz tarihleri arasını kapsayacak ön sipariş döneminin de olabileceği konuşuluyor. Bu bakımdan cihaz için yarın yeni bir resmi açıklama gelebilir. 





PAYLAŞ