Oppo sonunda uzun zamandır beklenen Find X5 ailesini resmi olarak piyasaya sürdü. Oppo Find X5 serisi yenilikçi özelliklerle dolu.

Oppo, online olarak gerçekleştirdiği dünya etkinliğinde şimdiye kadar geliştirilen en güçlü model olan Find X5 Serisini görücüye çıkardı. Akıllı ürünlerde dünyanın lider markası OPPO, Find X5 serisinin yüksek görüntü kalitesi çıtasını yükselten yeni amiral gemisi teknolojisini tanıtıyor.

Oppo Find X5 serisinin özellikleri

Find X5 serisi yenilikçi özelliklere sahiptir. Bu özellikler, gece kaydıyla başarıya ulaşan benzersiz bir görselleştirme çözümü olan Nöral İşlem Birimi’ni içerir. Bir akıllı telefonla video kaydederken en büyük zorluk budur. Bu teknoloji, IMX766 çift kamera sistemi ve SUPERVOOC hızlı şarj teknolojisi ile birlikte geliyor. Düşük ışıklı ortamlarda akıllı telefon fotoğrafçılığı çok zor olduğundan, pek çok anı düşük kalitede yakalanmaz veya kaydedilmez.

OPPO ise gece görüntülerinin ayrıntılarını gösteren özel bir NPU görüntü işleme teknolojisi olan MariSilicon X ile karşımıza çıkıyor. Mükemmel görüntü performansı için 6 nanometrelik bir işlemciyle geliştirilen MariSilicon X, bugün yalnızca en güçlü AI bilgi işlem gücünü değil, aynı zamanda OPPO Araştırma Enstitüsü (AINR) tarafından tasarlanan gelişmiş AI yardımıyla gürültü azaltmayı da kapsayan algoritmalarla güçlendirilmiş durumda.

OPPO Find X5 kamera teknolojisiyle dikkat çekiyor

Özel bir algoritmayı destekleyen geniş açılı kamera ise beş eksenli otomatik görüntü sabitleme (OIS) özelliğine sahip. OPPO gelişmiş kamera teknolojisiyle el titremesi, gürültüyü azaltma ve sahneleri netleştirme gibi pek çok alanda kullanıcılara iyileştirilmiş özellikler sunuyor. Geniş ve ultra geniş kameralarla 4K Ultra Gece video kaydı yapabilen Find X5 serisi, hem fotoğrafçılık hem de video için endüstrinin en iyi geniş ve ultra geniş görüntü kalitesini sunuyor.

Find X5 Pro’da kullanılan ön kamera IMX709 sensörünü özelleştirmek için Sony ile yakın bir şekilde çalışan OPPO, selfie’leri her zamankinden daha iyi hale getirmek için MariSilicon X teknolojisini ön kameraya entegre etti. Bu nedenle, zorlu aydınlatma koşullarında bile daha fazla doku ve daha doğru renk üretimi elde edildi. Aslında, ön kamera ile çekim yaparken, çerçeveye daha fazla insan sığdıkça, selfie kamerası otomatik olarak 80 dereceden 90 derece genişliğe değişir, böylece herkes çerçeveye sığabilir.

OPPO Find X5 ve Find X5 Lite’ın tüm detayları ortaya çıktı

OPPO Find X5 Pro, profesyonel kameralarla kullanım için Hasselblad doğal renk kalibrasyonu ve birçok temel filtre sunar; İkonik doğal renkleri, profesyonel renk profilini ve stili mobil fotoğrafçılığa getirin. Find X5 Pro, orijinal, ultra sert ve ince seramik kasasının en iyi yansımasını vermek için seramik beyazı ve parlak siyah olarak mevcuttur. Seramik arka panel, geleneksel cam panellerden iki kat daha güçlü ve ısıyı dağıtmada iki kat daha etkilidir. IP68 sertifikası ile Find X5 Pro ayrıca su sıçramalarına, suya ve toza karşı dayanıklıdır.

Snapdragon 8 Gen 1 işlemciden güç alan Find X5 Pro, modern yapay zeka özelliklerine ek olarak bir önceki nesle göre %25 daha fazla güç verimliliği sunuyor. OPPO, pil ömrünü artıran ve pil seviyelerini artıran Find X5 Pro’nun güç yönetimi özelliklerini iki katına çıkardı. İki hücreli büyük 5.000 mAh pil, Find X3 Pro’ya kıyasla %11’den fazla kapasite artışı sunuyor. Find X5 Pro ayrıca pil ömrünü uzatmaya yardımcı olan Pil Sağlığı Motoru / Pil Sağlığı Motoruna sahiptir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir