OPPO Find X5 Pro, OPPO’nun bir sonraki amiral gemisi olacak. Yeni telefon için pek çok farklı sızıntı yaşanırken, şimdi telefonun statik ve canlı duvar kağıtları ortaya çıktı.

Yüksek donanımları ile dikkat çeken telefon için yapılan son paylaşımlarda 120Hz yenileme hızı, 5.000 mAh batarya ve 80W kablolu hızlı şarj gibi özelliklerin yer alacağı belirtilmişti. QHD+ AMOLED LTPO ekrana sahip olacak telefonda, kameralarda ise üst düzey bir performans sunacak Sony IMX709 ön kamera, Sony IMX766 ana arka kamera yer alıyor.

OPPO Find X5 Pro’da bu özelliklere ek olarak USB 3.1 Type C bağlantı noktası, Widewine L1 sertifikası, 80W kablolu ve 50W kablosuz hızlı şarj desteği, 10W ters kablosuz şarja yer verilmesi bekleniyor. Tüm bu özellikler Qualcomm’un amiral gemisi Snapdragon 8 Gen 1 yongasını ile desteklenecek.

İşte OPPO Find X5 Pro duvar kağıtları

XDA Recognized Developer tarafından yapılan yeni paylaşımda ise güçlü donanımlara ek olarak telefonda yer alacak duvar kağıtları görüntülendi. Statik duvar kağıtlarının yanı sıra canlı, hareketli OPPO Find X5 Pro görüntüleri telefonun dikkat çekmesini sağladı. Paylaşılan canlı görüntüler şöyle;

Yapılan paylaşımlara göre OPPO Find X5 Pro 3 renk ile gelecek. 2412 × 1080 çözünürlük desteği bulunan duvar kağıtlarının statik olanları ise şöyle görüntülendi.

OPPO Find X5 Pro
OPPO Find X5 Pro duvar kağıdı örneği – 3
OPPO Find X5 Pro Wallpaper 3
OPPO Find X5 Pro duvar kağıdı örneği – 1
OPPO Find X5 Pro Wallpaper 3 1
OPPO Find X5 Pro duvar kağıdı örneği – 2

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir