Büyük teknoloji şirketlerinden birisi olan Samsung 11 Ağustos’ta çıkması beklenen Galaxy Z Fold 5’e rakip çıkacak olan Oppo Find N3 için geri sayım başladı. Oppo, Oppo Find N3’ün yolda olduğunu ve yakın zamanda çıkışının yapılacağını resmen doğruladı. 

Akıllı telefon pazarında sürekli yeni özelliklerle ve farklı donanımlarla çıkış yapan telefonların arasına bir yenisi daha ekleniyor. Telefon pazarında durulmayan rekabet her geçen gün daha da artmaya devam ediyor. Samsung, pazarda oldukça tanınan ve öncü bir marka olarak adından söz ettiriyor. Son duyurusuyla Galaxy Z Fold 5 ve Flip 5 modellerini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bu duyuruya karşılık olarak rakip firma Oppo’dan, rakibine yanıt gecikmedi. Galaxy Unpacked etkinliği öncesinde Oppo, hayranlarına Oppo Find N3 modelinin yolda olduğunu müjdeleyen yeni bir tanıtım görseli yayınladı. Kısa süre içinde çıkacağı belirtilen bu yeni model, teknoloji dünyasında büyük merak uyandırıyor.

Büyük ihtimalle Oppo Find N3,Ağustos ayı içerisinde piyasaya sürülmesi bekleniyor. Find N3’ün orijinal Find N ve Find N2 gibi modellerin sadece Çin’de satışa çıkarılacağı dedikodular arasında yer alıyordu. Fakat Tayland ve Endonezya gibi sertifika platformlarındaki görünümü ile, cihazın küresel ölçekte yer alacağı doğrulanmış oldu. 

Oppo Find N3 özellikleri

Galaxy Z Fold 5, 1.799 dolardan başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldı. Rakibi Oppo Find N3 ise daha uygun bir fiyatla çıkacağı düşünülüyor. Oppo Find N3, 6,5 inç FHD+ 120Hz dış ekran ve 8 inç 2K 120Hz iç ekranla geliyor.

Oppo Find N3, Snapdragon 8 Gen 2 platformuyla güçlendirilmiş ve 16 GB LPDDR5x RAM ile 1 TB UFS 4.0 depolama kapasitesine sahip olacak. 4.805mAh pili, 80W kablolu ve 50W kablosuz hızlı şarj desteğiyle kutudan çıkacak.

Kamera özellikleri olarak, Oppo Find N3’ün ön kamerası 32 MP çözünürlüğünde olacak. Arka kısımda ise OIS özellikli 50MP Sony IMX890 + 48MP ultra geniş açılı lens ve 32MP derinlik sensörü bulunacak.

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ - İŞLETME BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİSİ

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir