Oppo tarafından duyurusu yapılan Oppo Find N için dün yaşana gelişmede ilginin çok yüksek olduğu vurgulandı. Weibo üzerinden yapılan bu açıklamalar ile gövde gösterisi yapan Oppo, 1 milyon sipariş aldığını resmi olarak duyurdu.

Çinli akıllı telefon üreticisinin ilk katlanabilir telefonu olan Oppo Find N, tanıtım sonrasında dikkat çekmeyi başardı. Çin’de 7699 yuan ile satışa çıkarılan (Yaklaşık 1200 dolar) katlanabilir model, ultra premium segment hedefiyle kısa süre içerisinde kullanıcıların ilgisini topladı. Pahalı fiyat etiketine rağmen şirketin ilk katlanabilir modeliyle 1 milyonu aşkın bir talep alması, katlanabilir telefon sektöründeki rekabetin çok daha yüksek olacağını şimdiden gösterdi.

Oppo Find

Oppo Find N satışları Oppo’nun yüzünü güldürüyor

Oppo Çin Başkanı Liu Bo’ya göre, Find N’nin ilk satış rakamlarının bu kadar yüksek olmasında yeni modelin performansı, çekici tasarımı ve ekran etkili oldu. Bu özellikler kullanıcıyı etkilemeyi başardı. Üstelik buna ek olarak 5.49 inç AMOLED dış ekran ve 7.1 inç E5 AMOLED birincil ekrana sahip olarak güçlü menteşe sistemleriyle desteklenen telefonda 4.500mAh, 33W hızlı şarj gibi ek özellikler de Oppo Find N modelini farklı kılıyor.

Telefonda tüm bu güçlü donanımların ana güç kaynağı ise Snapdragon 888. 8GB veya 12GB RAM ile 256GB veya 512GB UFS 3.1 depolama ile eşleştirilmiş Oppo Find N, böylece güçlü bir model isteyenlere de hitap ediyor. 1 milyon sipariş sonrası totalde satışların ne kadar yükseleceği de merak ediliyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir