Oppo Hindistan hesabı üzerinden Oppo’nun uzun zamandır beklenen F21 Pro serisinin 12 Nisan’da geleceği açıklandı.

Oppo, geçen yıl Mart ayında F19 serisini piyasaya sürdü ve şirket şu anda F21 Pro’yu 12 Nisan’da piyasaya sürmeye odaklanıyor.

Oppo’nun Hindistan şubesinden duyuru geldi ve F21 Pro serisinin 12 Nisan’da Hindistan’da piyasaya sürüleceği bildirildi. F21 Pro serisinde F21 Pro 4G ve F21 Pro 5G modelleri karşımıza çıkacak. Lansmanda F21 Pro Plus modelinin karşımıza çıkıp çıkmayacağı konusunda ise henüz bir açıklama yapılmadı.

Oppo A96 fiyatı ve özellikleri belli oldu

Oppo’nun yaptığı açıklama F21 Pro 4G ve 5G’nin sırasıyla Sunset Orange ve Rainbow Spectrum renklerinde mevcut olduğunu ortaya koydu. Her iki model de aynı kozmik siyah renge sahip olacak.

Oppo, 5G varyantının Rainbow Spectrum versiyonunun göz kamaştırıcı bir gökkuşağı görünümü elde etmek için üç katmanlı bir yapı ve iki katmanlı bir kaplama üretim süreci kullandığını, 4G varyantının Sunset Orange versiyonunun ise arkasında çerçevesiz bir pil olduğunu söylüyor. Telefonu ince, hafif ve dayanıklı hale getirmek için çerçevesiz bir pil kapağı olarak ikiye katlanan Fiberglas-Deri’den bir tasarım tercih ettiği de gelen bilgiler arasında.

Oppo F21 Pro 4G özellikleri

Oppo ayrıca Sunset Orange için ana malzeme olarak liçi taneli deri kullandığını da söylüyor. Bunun nedeni ise bu malzemenin su geçirmez, aşınmaya dayanıklı ve rahat bir his vermesidir. Oppo, F21 Pro 5G’nin ayrıca bir deri tasarım versiyonuna sahip olup olmadığını özellikle belirtmese de Amazon.in’de oluşturulan bir tanıtım sayfası, bu tasarımın F21 Pro 4G’ye özel olduğunu ortaya koyuyor.

Oppo, bu telefonların özelliklerini henüz açıklamadı ancak şirketin paylaştığı F21 Pro 4G görüntüleri, akıllı telefonun  üçlü kamera sisteminin 64 megapiksellik bir arka kameraya sahip olduğunu gösteriyor. Ayrıca bu kameralardan birinin çevresinde Orbit Light teknolojisinin olduğu da biliniyor.

Ayrıca sızdırılan görüntü doğruysa cihaz Snapdragon 680 işlemci, 90Hz yenileme hızına sahip 6.43 inç FullHD + AMOLED ekran, Android 11 tabanlı ColorOS 12.1 arayüzü, ekran içi parmak izi okuyucu, 4.500 mAh’lık güçlü bir batarya ve 33W şarj ile geliyor.

Peki siz Oppo’nun yeni telefon modelleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir