OPPO A97 5G, China Telecom’un internet sitesinde listelendi. Listede yer alan bilgilere göre farklı depolama seçenekleriyle piyasada yerini alacak olan OPPO A97 5G’nin görselleri ve teknik özellikleri öğrenildi.

OPPO, yeni bir A serisi akıllı cep telefonun lansmanı için hazırlık yapıyor. Şirket, China Telecom’un internet sitesinde ortaya çıkan OPPO A97 5G’yi yakın zamanda kullanıcıların beğenisine sunacak. Cihazın kesin çıkış tarihi bilinmiyor olsa da teknik özellikleri ve görselleri şimdiden yayıldı.

OPPO A97 5G’nin özellikleri ve fiyatı

oppo a97 5gnin teknik ozellikleri belli oldu

Oppo A97 5G’nin yonga seti henüz bilinmiyor olsa da 8 ve 12 GB olmak üzere iki farklı RAM seçeneğiyle kullanıcıların beğenisine sunulacak. 256 GB depolama alanına sahip olacak olan cihaz, 6.56 inç ekran özelliğine sahip olacak. LCD bir panel üzerine kurulacağı tahmin edilen cihaz, 190 gram ağırlığında olacak. 5.000 mAh pil gücüne sahip olacak olan cihazın arka kısmında tek bir LED flaşın yanı sıra 48MP ana kamera ve 2MP ikincil kamera şeklinde kamera dizilimi olacak. Aynı zamanda cihazın ön kısmında 8 MP selfie kamerası da yer alacak. Yaklaşık olarak 350 dolar fiyat etiketine sahip olan cihaz, sessiz gece siyahı, derin deniz mavisi ve renkli kiraz çiçeği olmak üzere üç farklı renk seçeneğiyle sunulacak.

İki Xiaomi modeline daha Android 12 geliyor

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir