Oppo tarafından geliştirmeleri devam edilen Oppo A96 5G modeli için basın görüntüleri sızdırıldı. Önümüzdeki dönemlerde tanıtımı için hazırlıkların devam ettiği telefon, böylece tanıtım öncesinde tüm detayları ile açığa çıkmış oldu.

Oppo A 96 modelini sızıntıları Evan Blass’tan geldi. Telefonun fotoğraflarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak resmi görüntülerin şimdiden incelenmesini sağlayan ünlü isim, görüntüler ile birlikte telefonda yer alacak pek çok özelliği de açığa çıkardı.

Çift lensli bir arka kamera ile desteklendiği görülen telefonun, düz kenarlara sahip olması da dikkat çekti. Oppo A96 5G modelinin gündeme geldiği ilk günlerden itibaren iPhone 12 ile tasarım anlamında benzetilmiş ve bu nedenle de Oppo’ya yönelik eleştiriler yapılmıştı. Ancak yeni fotoğraflarda da görülebileceği gibi özellikle ön kamera için ayrılan bölüm tamamen farklı.

Çentik sistemini kullanmak istemeyen Oppo, ön kameranın konumlandırılabilmesi için sol üst köşede delikli bir tasarımı tercih etmiş. Ekran gövde oranının yükselmesini de sağlayan şirket, 3 farklı renk seçeneği ile telefonu piyasaya sunacak. 5G desteği olacağı kesinlik kazanan telefonun donanımlarına yönelik ise henüz bir sızıntı yapılmadı. 

Oppo A96 5G ne zaman tanıtılacak?

Oppo A96 5G modelinin ne zaman tanıtılacağına yönelik şu ana kadar resmi bir tarih açıklanmış değil. Ancak basın lansmanı görüntülerinin paylaşılmış olması, tanıtıma az bir sürenin kaldığını net bir şekilde gösteriyor. Oppo’nun yeni, iddialı modellerinden bir tanesi olacak Oppo A96’nın Türkiye’de de satışa sunulması bekleniyor. 

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir