Oppo A60 modeli ile orta segment telefonların bulunduğu A serisine yeni bir ürün daha ekleyecek. İsmine bakıldığında telefonun Aralık ayında tanıtılan A59’un takipçisi olacağı anlaşıldı. Fakat bu noktada önemli bir fark göze çarpmakta. A59 model de 5G desteği sunulurken, sızıntı bilgilere göre A60’ın bu desteğe sahip olmadığını söylüyor. Bu durum da A58’in 4G destekli A60’ın takipçisi olacağını ortaya koyuyor.

A60 modeli, Google Play Console’da şimdiden yerini aldı. Burada yer alan kayıt sayesinde akıllı telefonun bazı önemli özelliklerini görmek mümkün oldu. A60 cihazın kalbinde 4G destekli bir işlemci olan Qualcomm Snapdragon 680 işlemcinin bulunması hemen göze çarpan özelliklerinden. A58 cihaz da MediaTek Helio G85 işlemciyle kullanıcıların karşısına gelmişti.

Oppo A60 Google Play Console’a Giriş Yaptı
Oppo A60 Google Play Console’a Giriş Yaptı

Oppo A60, Qualcomm Snapdragon İmzalı İşlemcisini Kullanacak

Oppo A60 üründe Qualcomm Snapdragon 680 işlemciye 8 GB RAM’in eşlik ettiği anlaşılıyor. 1604x 720 piksel çözünürlüklü olan ekran, A58 telefona 4G’ye kıyasla geri adım atıldığı hakkında şüpheler oluşturuyor. Yeni telefon kutusundan Android 14 ve ColorOS 14 yüklü olarak çıkması bekleniyor.

TUV Rheinland adlı sertifikası, A60’ın ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5000 mAh kapasiteli pilinden alacağını ortaya koyuyor. 45W olan kablolu hızlı şarj desteği de bu pilin özellikleri arasında yer almakta. kamerası FV 5 kaydı ise telefonda ana kamera görevini f/1.9 diyafram genişlikliyle 50 megapiksel çözünürlüklü sensörün üstleneceğini göstermekte. Ön tarafında da 8 megapiksel çözünürlüklü kamera kullanılacak.

Oppo A60 telefon modeli hakkında bilinenler şu an için bunlarla sınırlı kaldı. Ancak önümüzdeki zamanda A60 hakkında yeni bilgilerin ve detayların gün yüzüne çıkması sürpriz bir durum yaşatmayacaktır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir