Oppo’nun tanıtacağı yeni OPPO A60 modeliyle ilgili render görüntüler sızdırıldı. İşte yaklaşan modelden ilk detaylar ve öne çıkanlar.

Oppo’nun en güçlü serilerinden birisi olan OPPO A serisi için yeni bir model daha tanıtılacak. Önceki raporlarda birtakım testlerden geçen akıllı telefon için şimdi render tasarımlar sızdırıldı. Sudhanshu Ambhore tarafından sızdırılan bu görüntülere göre Oppo’nun yeni modeli OPPO A60 olacak ve klasik A serisi tasarımları da devam ettirilecek.

OPPO A60 4G Özellikleri

Daha önce OPPO A60 4G, Google Play Console’da görülmüştü. Ancak resmi raporlarda telefonun tasarımı görülmediği için nasıl bir tasarımla piyasaya geleceği bilinmiyordu. Şimdi ise render sayesinde telefonun tasarımına dair ilk detaylar da geldi. Önceki serilere göre bazı farklılıkların olduğu görülen OPPO A60 4G’de özellikle arka kamera tasarımı Reno10 serisiyle benzerlik taşıyor. Tasarım açısından benzerlik taşısa da kamera kalitelerinin Reno10 veya Reno11 serisinden oldukça uzak olması bekleniyor. Kamera modülleri dışında arkada klasik Oppo tasarım çizgileri aynı şekilde görünüyor. Önde ise kamera için damla çentik bulunuyor. İşte tasarım;

Oppo A60 4G Render Görüntüleri Sızdırıldı
Oppo A60 4G Render Görüntüleri Sızdırıldı

Telefonun render tasarımları dışında pek çok teknik özelliği de ortaya çıkmış durumda. 1604×720 çözünürlüğe ve 264 PPI piksel yoğunluğuna sahip 90 Hz LCD ekranla kullanım sunacak olan telefon, giriş seviyesinde bir kalitede. 950 nit en yüksek parlaklık değeri ile düşük seviyelerde kalan OPPO A60, buna karşın 8GB LPDDR4X RAM, Snapdragon 680 işlemci ile kullanılacak. 128GB ya da 256GB olarak seçilebilecek depolama alanında kullanıcılar 8 GB ile istediği versiyonu satın alabilecek. Arka kameralarda ise 50MP + 8MP + 2MP olarak üçlü kamera kurulumu bulunuyor. Sabitleyici desteğinin olmaması ise en büyük handikaplardan birisi. Telefonda dikkat çeken diğer teknik özellikler ise şöyle;

  • Batarya: 5000 mAh, 45W SUPERVOOC hızlı şarjı
  • Güvenlik: Yan tarafta parmak izi sensörü
  • EK Özellikler: microSD kart yuvası, 3,5 mm kulaklık jakı, USB-C 2.0 şarj bağlantı noktası, Wi-Fi 6, 186 gram ağırlık, 7.68mm kalınlık.
  • İşletim Sistemi: Android 14 tabanlı ColorOS 14.0.1

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir