Oppo, senelerdir akıllı cep telefonu üretmeye devam ediyor. Birbirinden farklı özelliklere sahip şekilde mühendislik harikası olarak tanımlanan ürünler sunmasıyla bilinen marka, her yaş aralığından bireye hitap edebilen telefonlar yaratıyor. Bu yüzden de birçok kişinin yıllardır gözdesi olmuş durumda diyebiliriz. Fakat bu sefer öyle bir model çıkarıyor ki, onu herkes merak ediyor.

Oppo şirketi, geçtiğimiz haftalarda A2x modelini karşımıza çıkarmıştı. Şirket, yakın zamanda ise telefonun değişik bir versiyonu olan A2m’yi tanıtmaya hazırlandığını duyurdu. Tanıtım öncesinde cihazın birtakım teknik özellikleri basına sızdırıldı. Oppo A2m, China Telecom web sitesinde Dimensity 700 yongası ile açık bir şekilde listelenmiş oldu.

Oppo A2m Ne Gibi Özelliklere Sahip Olacak?

oppo telefon

Bahsi geçen Dimensity 700 yongasına HD+ çözünürlükteki 6.56 inçlik büyük bir ekran eşlik edecek. Tüm detayların yanı sıra bahsi geçen ekranın üzerinde su damlası çentiğine konumlandırılmış 5 MP’lik selfie kamerası dahil edilecek. Arka kamera ise 13 MP’lik kusursuz bir çözünürlüğe sahip olacak. Cihazın göze çarpan diğer özelliklerinden biri ise Android 13 tabanlı ColorOS 13 fonksiyonudur.

3.5 mm ses jakı bulunacak ve yan kısımda konumlandırılan bir de parmak izi sensörü olacak. İlerleyen günlerde Oppo’nun çok beklenen bu akıllı cep telefonu modeli hakkında daha fazla bilgiye ulaşacağımızı düşünüyoruz. Peki sizce bu akıllı cep telefonu beklenen ilgiyi karşılayacak özelliklerle gelebilecek mi? Bekleyip göreceğiz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir