Oppo’nun yeni Find serisi gündemde olsa da şirket, Çin’de Oppo A11s adında yeni bir modeli tanıttı. Tanıtılan model önümüzdeki yıl itibarı ile diğer pazarlarda da satışa çıkacak. Ancak Çin’de tanıtılması ve satışa sunulması sayesinde Avrupa ve diğer pazarlarda satışa çıkacak olan Oppo’nun yeni modelinin tüm özellikleri şimdiden öğrenildi.

Oppo A11s özellikleri neler?

Tanıtımda Oppo A11s modeli ile ilgili tüm detaylara yer verildi. 1.600 x 720 piksel HD+ çözünürlüğe sahip 6.5 inç LCD ekrana sahip olan model, 90 Hz. ekran yenileme hızını destekliyor. 90 Hz. Ve HD+ özelliklerine yer verilmesi, orta seviye bir modelin geliştirilmesi göz önünde bulundurulduğunda telefonun sınıfı geçeceğini gösteriyor.

Ancak sol üst köşede delikli bir ön kamera tasarımını tercih eden şirket, bu kamerada 8 megapiksellik kalite ile biraz özellikleri düşük tutmuş görünüyor. Buna karşın arka kamera kurulumunda üçlü bir seçim yapılmış. Arka kamerada 13 megapiksellik ana kamera bulunurken bu kameranın 2 megapiksel derinlik ve 2 megapiksel makro kameralar ile desteklendiği görülüyor. Cihaz 63,9 x 75,1 x 8,4 mm boyutlarında ve 188 gram ağırlığında. Telefon için belirlenen iki renk ise siyah ve beyaz. Başka bir renk seçeneği bulunmuyor.

Android 10’u Color OS 7.2 versiyonu ile çalıştıracak olan yeni model, işletim sistemi ile de beklentilerin altında kalmış görünüyor. Telefonda; Snapdragon 460 işlemci, 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı bulunuyor. Bir üst versiyonda ise 8 GB RAM ile 128 GB dahili depolama alanına sahip bir versiyon sunuluyor. Telefonların temel versiyonu 156 dolar, üst versiyonu ise 188 dolar ile satışa çıkarıldı. Ancak bu fiyatların Avrupa ve diğer pazarlarda aynı olması beklenmiyor. 

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir