Akıllı saat pazarında popüler modellerden birisi olan OnePlus Watch 2 bataryası kaç gün dayanıyor? İşte OnePlus Watch 2 ile ilgili detaylar.

OnePlus tarafından geliştirilen akıllı saatlerin en yeni versiyonu OnePlus Watch 2 olmuştu. Şirketin şu anda 2024 itibariyle pazardaki en güçlü modeli olan OnePlus Watch 2, 2024 yılında tanıtılmış ve satışa sunulmuştu. WearOS ile desteklenen model, bazı özellikleriyle diğer akıllı saatlere fark yaratıyor.

Hızlı şarjı, akıcı performansı ve WearOS’la dikkat çeken modelde bugüne kadar yapılan eleştirilerdeki en büyük eksiklikler ise sağlık takibindeki eksik özellikleri olmuştu. Üstelik tüm bileklikler için esnek yapıda olmamasıyla dikkat çeken OnePlus Watch 2, Samsung ile eşleşme noktasında da ciddi sorunların yaşanmasıyla gündeme gelmişti. Buna karşın OnePlus Watch 2 almayı düşünüyorsanız ya da OnePlus Watch 2 bataryasının performansıyla ilgili soru işaretleriniz varsa, uzun süreli kullanım detaylarına devam edebilirsiniz.

OnePlus Watch 2 Bataryası Kaç Gün Dayanıyor?
OnePlus Watch 2 Bataryası Kaç Gün Dayanıyor?

OnePlus Watch 2 Neler Sunuyor?

OnePlus Watch 2, OnePlus Watch’un ardından piyasaya sunulan 2. sürüm. Ancak ilk modele göre büyük bir fark olması, çoğu kullanıcının dikkatini çekmiş durumda. WearOS 4’le desteklenen akıllı saatin işlemcisi Qualcomm Snapdragon W5 Gen 1. Google Haritalar, müzik çalma gibi yoğun zorlu görevlerde dahi istenilen performansı sağlayan OnePlus Watch 2’de üstelik RTOS ile fark yaratılıyor. Giyilebilir cihazlarda en önemli detay kullanım ömrü. Bu nedenle OnePlus Watch 2  rakiplerine göre fark yaratmayı başarıyor. 

Google Pixel Watch 2 ya da Apple Watch gibi akıllı saatlerin büyük bir bölümü, günlük şarj gerektiriyor. Bu da kullanımda ciddi bir handikap yaratıyor. Her gece şarja takılacak bir cihaz kullanıcılar tarafından işlevsel bulunmadığı gibi Galaxy Watch dahi 2 günlük bir şarj süresi sunuyor.

OnePlus Watch 2 Şarjı Ne Kadar Dayanıyor?

OnePlus Watch 2 modelinde her zaman açık ekranın kapatılması halinde saat 3 gün boyunca kullanılabiliyor. Bu özelliğin açılması halinde ise kullanım süresi 2.5 gün oluyor. 46 mm OnePlus Watch 2,  yüzde 100’lük doluluk oranına 1 saatte ulaşılabiliyor. Kullanıcıların günlük bir şarj için yaklaşık 15 dakika kadar şarjda tutulması yeterli olmaktadır. Bu da OnePlus Watch 2’nin kullanıcılara ciddi kolaylıklar sağladığını gösteriyor.   

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir