Kişisel bilgisayarınızda bulunan müzik dosyalarını PC’nizden OnePlus’a sorunsuz bir şekilde aktarabilirsiniz. Cihazınızı bir USB kablosu ile beraber PC’ye bağlayarak müziklerinizi sorunsuz bir şekilde OnePlus’a aktarabilirsiniz. 

OnePlus telefona müzik aktarmak

Bilgisayarınızdan OnePlus’ınıza müzik aktarmak için herhangi bir yazılıma ihtiyacınız yoktur fakat işlemleri daha kolay bir şekilde gerçekleştirmek için Ayncios Manager gibi araçları kullanabilirsiniz. 

  • Böyle bir yazılımıza sahipseniz başlatın ve OnePlus’ınızı USB kablosuyla bilgisayara bağlayın.
  • Aracın cihazınızı algılamasına izin vermek için USB hata ayıklama modunu açın.
  • Ardından müziğinizi OnePlus’a kolay bir şekilde aktarabilirsiniz.
  • Kullandığınız yazılıma göre panel kısmından Cihazlarım > Medya’yı seçebilir ve Ekle gibi bir buton yardımıyla müzik dosyalarınızı veya klasörünüzü telefona taşıyabilirsiniz (sürükle ve bırak işlevi de mevcut olabilir)

Başka cihazlardan OnePlus’a müzik aktarmak

Yeni bir telefon aldınız ve sevdiğiniz tüm müzikler eski telefonunuzda mı kaldı? Üzülmenize gerek yok tüm müzikleri yeni cihazınıza aktarabilirsiniz. Bu kez Syncios Data Transfer programından yardım alacağız.

  • Syncios Data Transfer benzeri bir programı bilgisayarınıza indirip yükleyin ve başlatın, ana arayüzde Transfer modunu seçin. Ardından, hem eski cihazınızı hem de OnePlus’ı USB kabloları ile PC’ye bağlayın.
  • Her iki telefon da başarıyla bağlandıktan sonra, Syncios, her iki telefonun verilerini otomatik olarak yükler. Kaynak cihazın solda OnePlus’ın sağda olduğundan emin olun, konumu değiştirmek için Flip düğmesine tıklayabilirsiniz. Ardından, panelin ortasındaki Audio seçeneğini işaretleyin, müziğinizi OnePlus’a aktarmak için Next’i tıklayın.

iTunes’tan OnePlus ile müzik senkronizasyonu

Eskiden iOS kullanıcısıysanız, müziğinizi senkronize etmek için iTunes’u kullanabilirsiniz. Syncios Data Transfer ayrıca iTunes arşivini OnePlus’ınızla senkronize etmeyi de destekler. iTunes arşivinden OnePlus’a müzik yüklemek için aşağıdaki adımları izleyin.

  • Syncios Data Transfer’i başlatın ve bu kez ana arayüzde Restore modunu seçin.
  • iTunes kitaplığı düğmesine tıklayın ve OnePlus’nızı USB kablosuyla PC’ye bağlayın. Syncios tüm müzik kitaplığınızı listeledikten sonra Music seçeneğini işaretleyin ve OnePlus’ınıza yükletmeye başlayın.

Yukarıda yer alan 3 yöntem ile beraber eski müziklerinizi sorunsuz bir şekilde yeni akıllı cihazlarınıza aktarabilirsiniz. Sadece bir kaç programdan yardım alarak en sevdiğiniz müzikleri OnePlus’ınıza sorunsuz bir şekilde aktararak baştan indirmek zorunda kalmazsınız.  Üstelik bunları yaparken sorunsuz bir şekilde işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir