OnePlus Nord Watch olarak adlandırılacak yeni akıllı saat hakkında yeni sızıntılar yaşandı. İddialara göre OnePlus Watch yerine OnePlus Nord Watch serini takip edecek OnePlus, 5 farklı tasarımla çıkış yapacak.

OnePlus, OnePlus Watch adını verdiği akıllı saatiyle akıllı saat pazarındaki yerini almıştı. Yaklaşık 1 yıl önce piyasaya sürülen bu model, şirketin tek ve ilk akıllı saati olma özelliğini taşıyordu. Ancak 1 yıllık aranın ardından şirketin, akıllı saatleri için farklı bir planı var. Zira gündeme gelen iddialara göre OnePlus Watch yerine OnePlus Nord Watch adını alacak akıllı saatler, çok daha gelişmiş özelliklere ve farklı tasarımlara sahip olacak.

OPPO ve OnePlus telefonlar Almanya’da yasaklandı

OnePlus Nord Watch özellikleri neler olacak?

Yapılan açıklamalara göre OnePlus Nord Watch toplamda 5 farklı görünüme sahip olacak. Mukul Sharma tarafından sızdırılan yeni görüntülerde her bir model, farklı kullanıcıların beklentilerine cevap verecek nitelikte.

56

Markanın ilk modeli dairesel kadranlı. Saatin sağında iki düğme var. Ayrıca ekranda yer alan koruyucu katman ile dayanıklılık arttırılmış durumda. Versiyonun, yeni serinin en dayanıklı modeli olması bekleniyor.

oneplus nord watch 5 farkli tasarimla gelecek

Bir diğer modelde ise yine dairesel bir kadran bizleri karşılıyor. Sağ tarafta yer verilen iki düğme ilk versiyon ile benzese de bu modellerde koruyucu katman bulunmuyor.  

oneplus nord watch 5 farkli tasarimla gelecek 1

Üçüncü versiyon ise tasarım olarak OnePlus Watch’a oldukça benziyor. Tek fark iki yerine tek bir düğmenin olması.

oneplus nord watch 5 farkli tasarimla gelecek 2

Bir sonraki modelde ise geçtiğimiz aylarda sızdırılan tasarım göze çarpıyor. Dikdörtgen tasarımın tercih edildiği bu versiyon yine sağ tarafta bir düğmeye sahip. Ayrıca saatin kayış değişikliklerinde de esnek olması bekleniyor.

oneplus nord watch 5 farkli tasarimla gelecek 3

Son model ise yine dikdörtgen bir tasarıma sahip. Ancak kadranın boyutu bir önceki modele göre daha küçük görünüyor.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir