Uygun fiyatlı modellerine bir yenisini ekleyen OnePlus, Nord N30 adını verdiği yeni modelini tanıttı. OnePlus Nord N30 uygun fiyatının yanı sıra özellikleriyle dikkat çekiyor. İşte detaylar.

Bütçe dostu telefonlarıyla kısa sürede popülerlik kazanan OnePlus, çizgisini devam ettiriyor. Şirketin yaptığı yeni tanıtımda sahneye OnePlus Nord N30 5G çıktı. 5G desteği ve güçlü donanımlarıyla dikkat çeken modelde fiyatlandırma yine uygun tutuldu.

OnePlus Nord N30 5G Özellikleri

OnePlus Nord N30 5G’de ilk olarak dikkat çeken 6.72 inçlik büyük ekran. Geniş ekranda Full HD+ çözünürlüğü destekleyen OnePlus, bu sayede multimedya içeriklerini daha geniş ekranda eğlenceli hale getiriyor. Telefona güç veren işlkemci ise Dimensity 6020. Orta segmentlerde tercih edilen işlemci de yine günlük işlemler için yeterli güç sağlıyor. RAM ise 4 GB. Depolama alanına geçildiğinde ise 128 GB depolama alanı bizleri karşılıyor. Yüksek çözünürlük video ve fotoğraf çekmeyi sevenlere daha fazla alan sunan OnePlus, telefonu 50MP ana kamera ve 2MP derinlik sensörüyle destekliyor. Ön kamerada ise kalite 8 MP. Bu da orta segment bir telefon için en çok tercih edilenler arasında.

OnePlus Nord N30 5G Düşük Fiyatıyla Piyasaya Çıktı
OnePlus Nord N30 5G Düşük Fiyatıyla Piyasaya Çıktı

Telefonun batarya kısmına geçildiğinde ise gün boyu idare edebilecek 5000 mAh kapasite dikkat çekiyor. Üstelik bu güç kaynağı 33W hızlı şarj sayesinde kısa sürede şarj edilebiliyor. Şarj sorunu yaşamak istemeyenlerin tercih edebileceği modeller arasında yer alan OnePlus Nord N30 5G, şu anda orta segmentin dikkat çeken seçeneklerinden birisi komuna gelmiş durumda. Bir önceki serileriyle beğeni kazanan ve donanımlarını daha da güçlendirerek Nord N30 5G modelini piyasaya süren OnePlus’ta beklentiler yüksek. Önümüzdeki günlerde açıklanacak satış rakamları ile telefonun gerçek performansı görülebilecek.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir