Görünüşe göre OnePlus, Nord N10’un halefi olan Nord N20 5G’yi piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Cihaz muhtemelen uygun fiyatlı bir orta sınıf ahize olacak. 91mobiles ve OnLeaks cihazın tasarımlarını ve özelliklerini açıkladı. Cihaz, görünüşe göre, üçlü arka kamera kurulumu ve kutu tasarımı ile selfie çekimi için delikli bir oyuğa sahip düz bir ekrana sahip olacak. Çerçeve öncekinden oldukça farklı. OnePlus’ın Nord N20 5G’si, markanın diğer tekliflerine kıyasla benzersiz bir tasarıma sahip olacak ve son iPhone’lara çok benzeyen düz bir çerçeveye sahip olacak.

OnePlus Nord Türkiye’de satışa sunuldu

Bildiğiniz üzere Nord N10 5G, 2.5D kavisli bir tasarıma sahipti. Nord N20 5G’ye geri dönersek, sağda ses seviyesi düğmeleri ve solda SIM kart yuvası bulunan bir güç düğmesi bulunacak. Alt kısımda ayrıca 3.5 mm kulaklık girişi, USB Type-C bağlantı noktası ve hoparlör ızgarası bulunuyor.

Bunun dışında, cihaz, alt kenarda büyük çerçeveler ile selfie atıcı ile sol tarafta yukarıda bahsedilen delikli oyuğa sahip. LED flaşın yanında iki büyük sensör ve bir küçük sensör ile arkada üçlü arka atıcı var. Cihaz, renderlarda Gri ve Mor olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle satışa sunulacak.

Nord N20 5G beklenen özellikleri

  • 6.43 inç AMOLED ekran
  • Ekran içi parmak izi sensörü
  • Snapdragon 695 5G SoC
  • 48MP + 2MP + 2MP arka kameralar
  • 16 MP özçekim sensörü
  • 159,8 x 73,1 x 7,7 mm

Merak edenler için, aksine, OnePlus Nord N10 5G daha büyük 6.49 inç IPS LCD panele sahiptir. 5G destekli bir Snapdragon 690 SoC’ye sahipti. 119-defree ultra geniş atıcı, monokrom lens ve son makro lense sahip 64MP birincil atıcı ve özçekimler için 16MP ön atıcı vardı.

Ayrıca, kayda değer ilginç bir diğer noktada OnLeaks’in bunların OnePlus Nord N20 5G için oluşturulduğundan emin olmasına rağmen, telefonun OnePlus Nord CE2 5G takma adını alabileceğinden bahsetmesi. Cihaz hangi adı alırsa alsın, cihazın hem BIS hem de IMDA sertifikalarını aldığı düşünülürse, şüphesiz OnePlus’tan bir bütçe dostu bir cihazın yolda olduğu aşikar. Diğer yandan 91mobiles, bilgi sahibi Yogesh Brar’dan OnePlus 10 serisinin Avrupa ve Çin bölgelerinde özel testlere girdiğini ve muhtemelen Ocak ayının sonlarında veya Şubat ayının başlarında piyasaya sürüleceğini aktardı.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir