OnePlus Nord Türkiye'de satışa sunuldu - Haberler - indir.com

OnePlus Nord Türkiye'de satışa sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-20 15:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon üreticisi OnePlus’un yurtdışında satışa sunmuş olduğu akıllı telefon modeli OnePlus Nord, Türkiye pazarında da satışa çıktı. OnePlus akıllı telefon modelleri uzun süredir internet sitelerinde satışa sunulmaya devam ediyor. Bir süredir OnePlus Türkiye garantili olarak satılırken, kısa süre önce bu durum değişmişti. OnePlus cihazları söz konusu satış kanalları üzerinden satıştan kaldırılmıştı. Şimdi ise bazı OnePlus modelleri tekrardan Türkiye garantili olarak satılmaya başlandı. Bu noktada en güncel model olan OnePlus Nord cihazı ülkemizde satışa başladı. Yurt dışında bütçe dostu olarak nitelendirilen bu modelin Türkiye’de 128 GB versiyonu için tam 6 bin TL gibi bir fiyat etiketi bulunuyor. Telefonun OnePlus Türkiye garantili olduğunu ancak bu noktada bazı soru işaretlerinin de olduğunu belirtelim.

OnePlus Nord, ülkemizde satışa çıktı

Resmi olarak tanıtılan OnePlus 8T özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan OnePlus 8T özellikleri ve fiyatı

OnePlus markası Türkiye’de resmi olarak bulunmadığı için telefon serisi ise bir aracı şirket tarafından ülkemizde satılıyor. Bu noktada OnePlus Türkiye garantisinin nasıl işleyeceği ise henüz tam olarak bilinmiyor. Baktığımız zaman satış kanalı üzerinde şuan da 10 bin TL’ye 128 GB OnePlus 8 Pro ve 8 bin TL’ye ise 128 GB OnePlus 8 modelleri yer alıyor. Bu cihazlarda da Türkiye garantili ibaresi bulunuyor. Yeni satışa sunulan OnePlus Nord cihazının teknik detaylarına bakacak olursak ise Nord’un ön tarafında 32 + 8 megapiksel olarak kameraları görüyoruz. Arka tarafta ise 48 megapiksel ana + 8 megapiksel ultra geniş açı + 2 megapiksel makro ve 5 megapiksel derinlik kameraları bulunuyor. İşlemci gücü noktasında cihazın Snapdragon 765G modelini kullandığını belirtelim.

USB-C girişine sahip olan bu modelin 6.4 inçlik ekran boyu ve 1080x2400 piksel 90 Hz AMOLED bir ekranı bulunuyor. 6 GB RAM ve 64 GB depolama, 8 GB RAM ve 128 GB depolama ve 12 GB RAM ile 256 GB depolamalı versiyonların olduğunu belirtelim.


Premium özellikleri sahip OnePlus kablosuz kulaklık Buds Z duyurulduPremium özellikleri sahip OnePlus kablosuz kulaklık Buds Z duyuruldu
OnePlus imzalı ilk akıllı saat yoldaOnePlus imzalı ilk akıllı saat yolda

PAYLAŞ