Uzun bir süredir gündemden düşmeyen orta seviyeli modeller arasında yer alan OnePlus Nord CE 2 için gerçek pek de bilinmeyen bilgi kalmadı. OnePlus Nord CE 2, hakkında yapılan sızıntılara göre 6,43 inç FHD+ HDR10+ AMOLED ekran üzerine kuruluyken aynı zamanda bu ekran Gorilla Glass 5 ile koruyor. 7.8 mm gövde kalınlığı 173 gram ağırlığına sahip olan bu ürün, MediaTek Dimensity 900 5G işlemciden güç alıyor. 

7 7

65W hızlı şarj özelliğine sahip olan 4.500 mAh pil üstüne kurulan söz konusu bu akıllı telefon, 16 megapiksel selfie kamerası ile kullanıcılara kolaylık sağlıyor. Söz konusu bu kamera ekranda bir deliğe konumlandırılıyor. Arka kısmında üç farklı kameranın yer aldığı OnePlus Nord CE 2, tam olarak 64 megapiksel ana + 8 megapiksel ultra geniş açı + 2 megapiksel kameralar ile güçlü bir kullanım sunuyor. Resmi olarak 17 Şubat tarihinde tanıtılacak olan bu akıllı telefon, sıra dışı olarak kutusundan Android 11 ile çıkacak. Fakat söz konusu bu cihaz Android 12 ve Android 13’ü kesin olarak alacak. 

GTA yeni nesil yükseltmesi ücretli olabilir

1 TB’a kadar microSD yuvalı ilk OnePlus cihazlardan biri olacak olan Nord CE 2, yalnızca 8 GB RAM + 128 GB depolama ile sunulacak. Şu an için yurtdışı fiyatının ne kadar olduğu bilinmeyen 5G destekli akıllı cep telefon, OnePlus’ın yakın zamanda sunulacak olan tek modeli değildir. Bilindiği üzere OnePlus 10 Pro’nun üst modelinde bir periskop kamera özelliğine sahip olan OnePlus 10 Ultra da geliyor. OnePlus’ın resmi olarak Türkiye’de yer alması sebebiyle söz konusu bu akıllı cep telefonların her zaman Türkiye satış ihtimali vardır. Cihaz ile ilgili yakın zamanda daha detaylı bilgilerin elde edilmesi bekleniyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir