Take-Two Interactive CEO’su Strauss Zelnick’e göre Grand Theft Auto V: Enhanced Edition, oyuncular için ücretsiz olarak sunulan bir yükseltme olmayabilir. Digital Trends tarafından yapılan haberlere göre yatırımcılar arasında yapılan toplantı esnasında bu soruya yanıt veren Zelnick, oyuncuların GTA 5, yeni nesil versiyonu için ödeme yapmak zorunda kalacağını dile getirerek, “Satın almak için birçok neden olacak.” dedi.

Instagram gizlilik kontrolü özelliği yayımlandı

Fakat Strauss Zelnick’in yapmış olduğu bu açıklama ile beraber oyunu yeni nesilde bir defa oynayacak olan yeni oyuncuları mı kastettiği, yoksa halihazırda bulunan oyuncuların  oyunun yeni nesil halini oynamak için ödeme yapmaları gerektiği mi kastedildi. Rockstar Games’in ve Take-Two Interactive’in bu zamana kadarki stratejileri düşünüldüğünde, oyunun yeni nesil yükseltmesinin ücretli olma ihtimali de oldukça yüksek gözüküyor. 

4 5

Grand Theft Auto V: Enhanced Edition’ın 15 Mart’ta çıkış yapacağı geçtiğimiz günler içerisinde Grand Theft Auto 6 duyurusu ile beraber açıklanmıştı. GTA 5 yeni nesil sürümünün yanı sıra çok oyunculu bir moda da sahip olan Grand Theft Auto Online da kendi bağımsız çıkışını yapacak. Bunlara ek olarak Grand Theft Auto V: Enhanced Edition için olası bir fiyat bilgisi aktarılmadı. GTA 5 yeni nesil konsollarda oyuncuların beğenisine sunulduğunda, 4K çözünürlük ve saniyede 60 kare desteği, daha yüksek çizim mesafesi, daha ayrıntılı dokular, HDR ve ışın izleme desteği gibi özellikler de olmak üzere bir dizi görsel iyileştirme seçeneklerine sahip olacak.

GTA

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir