OnePlus tarafından geliştirilen ve orta segmente yönelik yeni iddialı modellerden bir tanesi olacak OnePlus Nord CE 2 önümüzdeki hafta itibariyle tanıtılacak.

Üretim öncesinde sızdırılan görseller ve raporlar, telefonun neler sunacağını dair ilk verileri şimdiden vermeye başladı. Daha önce yapılan paylaşımlarda 11 Şubat’ta özel bir lansman yapılacağı belirtilmişti. Ancak şu ana kadar şirket tarafından böyle bir açıklama yapılmadığından dolayı iddianın doğru olmadığı ortaya çıktı.

OnePlus resmi Hindistan sayfası üzerinden yapılan yeni açıklamalarda ise 17 Şubat tarihi itibariyle yeni modelin tanıtılacağı belirtildi. OnePlus Nord CE 2 olarak adlandırılan model, paylaşımlarda ön plana çıkarıldı. Şirket yeni model tanıtımı için “Beklediğinizden biraz daha fazla” notunu düştü. 

OnePlus Nord CE 2 özellikleri neler olacak?

Yeni telefon için 10 saniyelik bir video paylaşımı da yapan şirket, bugüne kadar yapılan sızıntılar ile örtüşen görsellere yer verdi. Düz bir ekrana sahip olan telefonun ön yüzünde delikli bir selfie kamerası bulunuyor. Arka tasarımda ise özellikle kameralar için özel bölmeler dikkat çekiyor. Resmi olmasa da Oppo tarafından piyasaya sürülecek Find X5 Lite ile Nord CE 2’nin tasarımının aynı olması söz konusu. 

OnePlus Nord CE 2 özellikleri neler?

Telefonda yer alması beklenen özellikler ise şöyle;

Ekran: 90Hz yenileme hızına sahip 6.43 inç FHD+ AMOLED ekran

İşlemci: MediaTek Dimensity 900 modeli

RAM: 6 GB / 8 GB RAM

Arka kamera: Üçlü kamera kurulumu (64MP birincil + 8MP ultra geniş + 2MP makro)

Ön kamera: 16MP ön kamera ve 65W hızlı şarj destekli 4.500mAh batarya

İşletim sistemi: Android 11 tabanlı OxygenOS 11.3

Renk: Mavi ve siyah

Yapılan ayrı bir sızıntıya göre OnePlus Nord CE 2, temel model için 23.999 Yen ve 8GB/128GB versiyonu için 24.999 Yen olarak fiyatlandırılabilir.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir