Geçen yıl OnePlus, Çin’de OnePlus Ace 2V’yi piyasaya sürdü. OnePlus, küresel pazarda OnePlus Nord 3 adı altında aynı cihazın değiştirilmiş bir sürümünü yayınladı. Şirketin bu yıl da aynı stratejiyi uygulama ihtimali var. Hatırlamak gerekirse, Snapdragon 7+ Gen 3 çipli OnePlus Ace 3V, geçen ay Çin’de tanıtıldı. Cihazın biraz değiştirilmiş bir versiyonu, OnePlus Nord 4 markasıyla küresel pazara gelebilir. Yeni bir gelişmede, Geekbench ve Eurofins sertifikasyon platformunun veritabanlarında model numarası CPH2621 olan yeni bir OnePlus telefonu ortaya çıktı. Bu listelerden ortaya çıkan bilgiler, CPH2621 cihazın yaklaşmakta olan Nord 4 olabileceğini gösteriyor.

OnePlus Nord 4’ün Eurofins sertifikası olduğu iddia edildi

OnePlus CPH2621’nin Eurofins sertifikası, 5.340mAh (nominal değer) pil gönderebileceğini ortaya koyuyor. Muhtemelen, 5.500mAh tipik bir değere sahip olabilir.

OnePlus Nord 4'ün Eurofins sertifikası olduğu iddia edildi
OnePlus Nord 4’ün Eurofins sertifikası olduğu iddia edildi

Sertifika ayrıca cihazın 80W hızlı şarj cihazıyla birlikte gönderilebileceğini de ortaya koyuyor.

Geekbench’te OnePlus Nord 4 İddiası

CPH2621’nin Geekbench listesi (MySmartPrice aracılığıyla) Snapdragon 7+ Gen 3 yonga setine sahip olacağını ortaya koyuyor. Liste, çipin adından açıkça bahsetmiyor, ancak CPU ve GPU ayrıntıları (kaynak kodu aracılığıyla), söz konusu çip setinin ona güç verdiğini gösteriyor. Ayrıca cihazın 12 GB RAM ve yerleşik Android 14’e sahip olduğunu ortaya koyuyor. Tek çekirdekli testte 1818 puan, çok çekirdekli testte ise 4526 puan aldı.

Ek olarak, CPH2621 için Camera FV 5 veritabanı listesi, birincil kamerasının 12,6 megapiksel çözünürlükte görüntü yakalayabildiğini gösteriyor. 4’ü 1 arada piksel gruplamayı desteklediğini varsayarsak, cihazın 50 megapiksel birincil kamera ile donatılabileceği görülüyor. Ayrıca liste, birincil kameranın f/1.9 diyafram açıklığı, 26.4 mm odak uzaklığı ve OIS desteği sunacağını ortaya koyuyor. Selfie’ler için ön kamera sensörü f/2.4 diyafram açıklığı, 25.2 mm odak uzaklığı ve EIS desteği sunacak. Büyük olasılıkla, 16 megapiksel ön kameraya sahip olacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir