OnePlus Nord 3 modelinin Dimensity 8100 yonga seti ve 150W hızlı şarj özelliği ile geleceğine dair elde edilen bilgiler ortaya çıkmıştı. Şimdi ise Digital Chat Station yakın zaman içerisinde resmi olması beklenirken, OnePlus Nord 3 modelinin geriye kalan özellikleri olduğu da dile getirilen bilgileri paylaştı. Ancak şirket özellikleri doğrulayana kadar muhtemel olarak kalacak. 

OnePlus Nord 3 özellikleri

Dimensity 8100 destekli OnePlus (Nord 3 olduğu düşünülen) akıllı telefon 1080 x 2412 piksel Full HD+ çözünürlük sunacak 6.7 inçlik AMOLED ekran üzerine kuruludur. Bu ekran aynı zamanda 120Hz tazeleme hızı özelliğine de sahip olacak. Bunun yanı sıra piyasada yer alan çoğu OnePlus telefonunda ekranın sol üst köşesine yerleştirilmiş bir delil yer alıyor. Fakat yakın zamanda çıkacak olan Dimensity 8100 yongalı telefonda delik üst orta konuma yerleştirilmiş olacak.

2 8

Nord 3, 12 GB LPDDR5 RAM ve 256 GB UFS 3.1 depolama özelliğine sahip olacak ve 4.500 mAh pilden güç alacak. Cihazın ön plana çıkan özelliklerinden biri de 150W hızlı şarj desteği sunması olacak. Kamera kısmına bakıldığında ise OnePlus Nord 3 modeli 50 MP Sony IMX766 f/1.8 ana kameranın yanı sıra 8 MP + 2 MP şeklinde toplamda üçlü kamera kurulumu yer alacak. Cihazın ön kısmında ise 16 MP tekli kamera yerleştirilmiştir. Sızıntılar aynı zamanda cihazın bir ekran içi parmak okuyucusuna ve X ekseni lineer motor ile donatılacağı da dile getiriliyor. Cihazın Android 12 ile gelmesi de kesin gibi gözüküyor. 

Sniper Elite 5’in ne zaman çıkacağı belli oldu

OnePlus Nord 3’ün teknik özellikleri, 22 Mart’ta Çin pazarında yer alacak olan Realme GT Neo3′ün yeniden markalaştırılmış bir versiyon olacağı dile getirildi. Nord 3 modelinin Mayıs sonu veya Haziran başında piyasaya sürüleceğini de belirtmek gerekir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir