Türkiye’de de satışa sunulma ihtimali olan akıllı cep telefon modellerinden OnePlus Nord 2T için tüm detaylar aktarıldı. Söz konusu telefon yakın zaman içerisinde kullanıcıların beğenisine sunuluyor. OnePlus Nord 2T, yapılan sızıntılara bakıldığında gücünü MediaTek Dimensity 1300 işlemciden alıyor ve 6,42 inç FHD+ 90 Hz AMOLED ekran üzerine kuruludur. 

YouTube Music için kaydetme özelliği geldi

6GB/8GB/128GB RAM ve 128GB/256GB depolama seçenekleri ile sunulacak olan bu cihaza kutusundan çıkarken Android 12 eşlik ediyor. Cihazın ön kısmında 32 megapiksel selfie kamerasına sahip olan bu modelin, arka kısmında ise 50 megapiksel ana + 8 megapiksel ultra geniş açı + 2 megapiksel siyah/beyaz kameralar yer alacak. 80W hızlı şarj desteği ile beraber sunulan cihaz aynı zamanda 4.500 mAh pil kapasitesine de sahip olacak. OnePlus Nord 2T, orta segmentte son derece iddialı bir cihaz olacak ve pek çok farklı pazarda satışa sunulacak. OnePlus ülkemizde de resmi olarak yer aldığı için cihaz ilerleyen zamanlarda Türkiye’de de satışa sunulabilir. 

13 11

Başarılı dev isim OnePlus şu an için Türkiye’de resmi olarak OnePlus 9, OnePlus 9 Pro ve OnePlus Nord N10 5G modellerinin satışını yapıyor. Bunun yanı sıra firmadan OnePlus Nord 2T’nin yanı sıra bir akıllı telefon daha geliyor. O da tam olarak OnePlus Nord CES 5G modeli olacak. Bu uzun zamandır gündemde adından söz ettiren bu telefonun resmi olarak 11 Şubat tarihinde kullanıcıların beğenisine sunulacağı açıklandı. Bu telefonun tamamen yeni olmayacağını da belirtmek gerekir. BBK çatısı altında toplanan OnePlus Nord CES 5G modeli direkt olarak daha önce tanıtımı yapılan ve satışa sunulan OPPO Reno7 SE 5G üzerine kuruluyor. Cihaz hakkında elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlı olup yakın zamanda daha verimli bilgiler elde edilebilir. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir