GSM Arena tarafından aktarılan yeni bilgilere göre, OnePlus’ın yeni akıllı cep telefonu OnePlus Nord 2T’nin bazı görüntüleri ortaya çıktı. OnePlus Nord 2T modelinin, OnePlus Nord 2’nin yenilenmiş bir versiyonu olması bekleniyor. Konuyla ilgili olarak elde edilen yeni bilgilere göre, akıllı cep telefonun kameralarında değişiklik olmayacak ancak arka plan panel tasarımında farklılıklar olacak. 

Bir sızıntıdan elde edildiği üzere OnePlus Nord 2T, çift daireli bir kamera  çıkıntısına sahip olacak ve üstteki daire ana kamera sensörüne sahip olacak. İkinci dairenin içerisinde ise 8 MP’lik ultra geniş açılı kamera sensörü ve 2 MP’lik monogrom kamera sensörü yer alacak ve sensörler asimetrik bir şekilde konumlandırılmış olacak. Tüm bunların yanı sıra aynı zamanda sızdırılan görsellerden elde edildiği üzere, OnePlus Nord 2T yüksek ihtimalle çift tonlu ikili LED flaş ile beraber sunulacak.

11 4

Bununla beraber OnePlus Nord 2T’nin MediaTek Dimensity 1300 yonga seti ve 80 watt gücünde hızlı şarj desteğine sahip olan 4.500 mAh kapasiteli bir bataryaya sahip olması da beklenenler arasında yer alıyor ve bunların OnePlus Nord 2’ye göre  önemli yükseltmeler olacağı da dile getiriliyor. Son olarak geçtiğimiz aylar içerisinde OnePlus Nord 2T’nin kamera özelliklerinin de Yogesh Brar tarafından ortaya çıkarıldığını da belirtmek gerekir. Şu an için elde edilen bilgiler bunlarla kısıtlı olup yakın zaman içerisinde daha detaylı bilgilerin elde edilmesi bekleniyor. 

Samsung Galaxy Watch 5 Pro daha büyük bataryayla gelecek

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir