OnePlus’ın bu yaz içerisinde sunulan amiral gemisi OnePlus Nord 2, Pac-Man özel tasarımıyla seriye hayran kalanların dikkatini çekecek. 

OnePlus’ın en sevilen serisinin Nord olduğunu söylemek hiç de yanlış olmaz. Bu serinin ilk nesli de dünya genelinde yüksek satış rakamlarına ulaştı. Serinin ikinci nesli olan OnePlus Nord 2 de benzer şekilde kullanıcılar tarafından beğeniliyor. Bu amiral gemisi nitelikli cihaz için yeni bir özel sürümün duyurusu yapıldı. OnePlus Nord 2 yakın zaman içerisinde Pac-Man özel tasarımıyla raflarda yer alacak.

OnePlus Nord 2 Pac-Man Edition resmi olarak tanıtıldı

36 1

Eğer sizde Pac-Man hayranıysanız OnePlus’ın bu yeni tasarımı dikkatinizi çekebilir. İlk olarak atari salonlarında karşınıza çıkan Pac-Man, hal varlığını devam ettiriyor. Öyle ki oyunun genç kuşaklar arasında dahi hala hayranları bulunuyor. OnePlus bugün Pac-Man teması ile tasarlanan yeni bir OnePlus Nord 2 sürümünün duyurusunu yaptı. Duyurusu yapılan bu yeni sürümde teknik özellikler  aynı, üründe farklı olan tek şey ise tamamen görsellik. Bu sıradışı tasarım, kendisini kutusuyla bile belli ediyor. Kutusunun üzerinde Pac-Man yer alıyor. Bunun yanı sıra kutuda özel desenlerde vardır. Kutu açıldığında ise kullanıcıları OnePlus Nord 2, özel tasarım kılıf, kırmızı şarj kablosu ve çıkartmalar karşılıyor.

38

Aynı zamanda söz konusu bu cihazın kendisinde küçük de olsa bir Pac-Man logosu yer alıyor. Kılıfı kullanmak istemeseniz bile OnePlus Nord 2’nizin özel olduğunu belli edebilirsiniz. Cihazı açıldığında ise kullanıcıları karşılayacak olan küçük sürprizler vardır. 2015 yılında çıkan Pac-Man mobil oyunu cihazınızda yüklü geliyor ve Pac-Man’e özel duvar kağıtları da cihazınıza önceden yüklenmiş olarak yer alıyor. OnePlus Nord 2 Pac-Man Edition’ın fiyat etiketi Avrupa’da 529 Euro olarak açıklandı. OnePlus Nord 2’nin Türkiye’de satılmayacağını da belirtmek gerekir. Öyle ki şu an için Nord 2’nin ana sürümü bile ülkemizde satışa sunulmadı. Pac-Man hayranları için oldukça başarılı bir tasarımla kullanıcıların karşısına çıkan OnePlus Nord 2 hakkında elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlıdır. Yakında konuyla ilgili daha detaylı bilgiler elde edilebilir. 

OnePlus Nord 2 teknik özellikleri

Ekran: 2400 × 1080 6.43 inç FHD + AMOLED ekran
Ön kamera: 32 Megapiksel
Arka kamera: 50 Megapiksel + 8 Megapiksel + 2 Megapiksel
İşlemci: MediaTek Dimensity 1200-AI SoC
Grafik İşlemci: ARM G77 MC9 GPU
RAM: 12 GB LPDDR4X RAM
Depolama: 256 GB
Batarya: 65W hızlı şarjlı 4.500mAh batarya

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir