Konuyla ilgili olarak yapılan sızıntılara bakıldığında OnePlus Nord 2 CE akıllı cep telefon modeli için çeşitli detaylar ortaya çıktı. Firma tarafından geliştirilen ilk tablet olma özelliğine sahip üründe bugün itibariyle tanıtıldı. 

OnePlus Nord 2 CE, güçlü kaynaklardan aktarılan bilgilere bakıldığı üzere gücünü MediaTek Dimensity 900 işlemciden alarak son derece güçlü bir kullanım sağlayacak. Bunun yanı sıra cihaz 6,4 inç 90 Hz AMOLED ekran üzerine kurulu halde olacak. İlk sırada 12 GB RAM + 256 GB depolama seçeneği ile gelecek olan söz konusu bu telefon, 65W hızlı şarj destekli 4.500 mAh pil özelliği ile dikkat çekiyor. Akra kısmında 64 megapiksel + 8 megapiksel + 2 megapiksel kameraların bulunduğu üçlü kamera sisteminde olacağı bilgisi verilen Nord 2 CE, 320 doların hemen üstünde bir fiyat ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Söz konusu bu telefon ilk olarak Hindistan’da satıla çıkacak. Fakat bu yeni model daha sonra Türkiye gibi diğer pazarlarda da adından söz ettirecek. Bilindiği üzere OnePlus artık Türkiye pazarında resmi olarak yer alıyor. 

Spotify ve Apple Music arasında köprü kuruluyor

OnePlus Nord 2 CE güçlü özellikler ile geliyor

11 4

Bu noktada OnePlus, bugün içerisinde ilk olarak Android tableti ile gündemde yerini aldı. Güçlü bir kaynaktan elde edilen bilgilere göre firmanın bu alandaki ilk çözümü 2022’nin ilk yarısında resmen sunulacak. Bu model teknik özellikleri hakkında hakkında şu an için bilgi bulunmuyor. OnePlus Nord 2 CE’nin öncesinde OnePlus 10 Pro gündemde adından söz ettirmişti. OnePlus 10 Pro modelinin tasarımı, geçtiğimiz hafta içerisinde Zouton tarafından tamamen gündemde yerini almıştı. Şimdi ise konuyla ilgili olarak teknik detaylar 91Mobiles tarafından ortaya çıkarıldı. Konuyla ilgili olarak yapılan sızıntılara bakıldığında söz konusu bu cihaz 6,7 inç QHD+ 120 Hz ekran üzerine kuruludur. 5.000 mAh pil özelliğine sahip olan OnePlus 10 Pro, Snapdragon 8 Gen1 (Eski bilinen adı Snapdragon 898) işlemcisinden güç alacak. 

İlk olarak Çin pazarında yer alacak olan  OnePlus 10 Pro 8 / 12 GB RAM ve 128 / 256 GB dahili depolama seçenekleri ile sunulacak. Cihazın ön kısmında 32 megapiksel selfie kamerası yer alacak olan bu cihazın arka kısmında ise 48 megapiksel ana + 50 megapiksel ultra geniş açı + 8 megapiksel telefoto kameralar yer alacak. Bilindiği üzere cihazdaki telefoto kamera periskop temelli olmayacak ve 3.3x civarında optik zoom özelliği sunulacak. IP68 sertifikalı olarak sunulacak olan bu cihaz, 2022’de Türkiye pazarında yer alabilir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir