Akıllı telefonlarda her zaman lider konumda olan OnePlus, sektördeki dokuzuncu yılını bir ilke imza atarak ve ilk mekanik klavyesini ortaya çıkardı. İşte detaylar:

OnePlus 11 iddialı özelliklerle rekabete dahil olacak

Amiral gemisi Android telefonlar denilince akla gelen ilk markalardan biri, sadece dokuz yıl önce 17 Aralık 2013’te kurulan Hong Kong merkezli bir şirket olan OnePlus’tır. Dokuzuncu yılını kutlamak için şirket, türünün ilk örneği bir teknolojik ürün geliştirecek. Oyuncuları 9. yıl dönümü ürünü olarak düşünen OnePlus, ilk mekanik klavyeyi yarattı. Fiyatlandırma gibi önemli bilgileri henüz açıklamayan şirket, mekanik klavyesi için birçok özelliği duyurdu.

OnePlus klavyesinde kullanıcılar için özel tuş takımları oluşturabilir

OnePlus’a göre klavye, yazarken ve oyun oynarken tam bir rahatlık sunuyor. Klavye, yüksek kaliteli alüminyum malzemeden CNC ile işlenmiştir. Klavyede ayrıca markanın takipçileri tarafından yapılan özel renk profilleri ve klavyeler de yer alacak.

Cihazın kablosuz özelliklerini henüz bilmiyoruz, ancak OnePlus mekanik klavyesi Linux, Windows ve macOS ile uyumludur. Tuş düzeni, MacBook klavyesine benzer ve tuşlar ve çalışırken değiştirme için açık kaynak üretici yazılımını destekler. OnePlus, Şubat 2023 civarında piyasaya sürülecek mekanik klavye konseptini kitle kaynaklı olarak sağlamayı planlıyor.

Şirket, küresel OnePlus topluluğundan konsept hakkında olumlu geri bildirimler bekliyor. Her şey planlandığı gibi giderse, OnePlus’ın yeni mekanik klavyesi Mart veya Nisan 2023’te seri üretime geçmelidir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir