Yeni bir OnePlus 11 akıllı telefon piyasaya çıkmak üzere ve telefonla ilgili bazı detaylar şekilleniyor. Akıllı telefon 100W şarj ile gelecek gibi görünüyor. İşte cihazın özellikleri:

OnePlus 11 özelliklerinde yeni bilgiler sızdı

Bu telefon yakın zamanda 3C sertifikasını geçti. Bu da cihazın 100W hızlı şarj ile geldiğini gösteriyor bu nedenle telefonun ne kadar hızlı şarj edebildiğini görmek ilginç olacak.

OnePlus 11 ayrıca 5.000 mAh pil ve hızlı şarj olan bir güç adaptörü (model numarası VCBAJACH) ile birlikte gelecek.

OnePlus 11 teknik özellikler açısından da güçlü

Telefonun, bir cihazdan beklenen çeşitli RAM ve depolama seçenekleriyle Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 mobil işlemci tarafından desteklendiği söyleniyor. Ayrıca arkada üç ve önde bir kamera bulunan üst düzey bir kameraya sahiptir. Arka kameralar muhtemelen 50 megapiksel ana kamera, 48 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 32 megapiksel telefoto kameralardan oluşacak.

Yeni OPnePlus 11 akıllı telefonun tam olarak ne zaman piyasaya sürüleceğine dair henüz bir ayrıntı yok. Cihazın 2023’ün başlarında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Son dönemlerde adından sıklıkla söz ettiren şirket bu modelle de Android kullanıcılarının karşısına oldukça iddialı bir cihaz çıkaracak gibi görünüyor. İlerleyen zamanlarda cihazın çıkış tarihi ve özellikleri hakkında daha fazla bilgi verilmesi bekleniyor. Sizde OnePlus 11’in çıkış tarihi hakkında daha fazla bilgi için bizi takip etmeye devam edin.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir