OnePlus Buds Z2 model kulaklıkların tanıtımı bugün yapıldı. Yeni tasarlanan bu kablosuz kulaklık, önceki modelde bir takım iyileştirmeler sundu. 

Çin merkezli dev teknoloji şirketlerinden OnePlus, Buds Z2 model kulaklığın duyurusu yapıldı. Yeni TWS yani kablosuz kulaklık, daha önce sunulan modellerden Buds Z’ye göre yeni iyileştirmeler ile beraber geldi. Örnek vermek gerekirse, daha iyi sürücüler, daha fazla mikrofon ve Bluetooth 5.2 gibi özellikler kulaklık ile beraber sunuluyor. 

OnePlus Buds Z2 özellikleri açıklandı

17 5

Şirketin yeni bir lansman ile beraber duyurusunu yaptığı bu kablosuz kulaklık siyah ve beyaz renk seçenekleri ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. OnePlus 9RT ile beraber tanıtımı yapılan bu cihaz, tasarım olarak daha önceki modeller ile neredeyse aynıdır. Bu kulaklık da benzeri givi uzun sağlı, silikon uçlu tasarım ile beraber geliyor. 

OnePlus Buds Z2 ile şirket, mikrofonları iki iken üçe çıkardı. Aynı zamanda söz konusu bu kulaklığın 40dB aktif gürültü önleme (ANC) özelliği de belli oldu. Oyun modunda gecikme 100 ms’nin altına düşerek 94 ms şeklinde ayarlandı. Bunun yanı sıra, Buds Z2 biraz daha büyük 11 mm sürücülerde kulaklıkta yerini aldı. Fakat bu, daha pahalı olan OnePlus Buds’taki 13.4 mm sürücülere göre yine de daha küçüktür. OnePlus Buds Z2’de, ortam sesini daha iyi duymak için şeffaf mod da yer alıyor. Bunun yanı sıra haznesi ile beraber cihazın 38 saatlik bir pil ömrü vardır. Fakat ANC aktif haldeyken pil ömrü 27 saate kadar indiriliyor. Yine de orijinal Buds Z’nin 20 saatlik pil ömrünün önüne geçmiş oldu.

Mikrofon3 mikrofon bulunuyor
Sürücü11 mm sürücüye sahip
TasarımUzun saplı ve silikon uçlu
Pil38 saatlik pil ömrü / ANC ile 27 saat
RenklerSiyah ve beyaz

Son olarak belirtmek gerekirse OnePlus Buds Z2, IP55 su geçirmezlik sertifikası ile kusursuz bir kullanım sağlıyor. Aynı zamanda, cihaz bugünden itibaren Çin’de ön satışa sunulacak. Söz konusu kulaklığın fiyat etiketi 77 dolardan başlıyor. Fakat Çin dışında ne zaman satışa sunulacağı ile ilgili olarak bilgi yoktur. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir