OnePlus tarafından geçtiğimiz hafta OnePlus Buds 3 modeli tanıtıldı. Küresel pazarlarda da satılan modele Hindistan’da rekor talep geldi.

OnePlus, yeni modelleriyle pazardaki etkisini artmaya devam ediyor. Şirket tarafından yapılan tanıtımlarda OnePlus Buds 3 görücüye çıkarıldı. OnePlus’ın satış yaptığı tüm ülkelerde satılacak yeni kablosuz kulaklıklar Hindistan’da rekor ilgi gördü. TWS için bugüne kadar OnePlus bu kadar yüksek satış rakamına ulaşamazken, şirket açıklaması ile en yüksek satış rakamlarına ulaşıldığı ifade edildi.

OnePlus Buds 3 ile OnePlus 12R Öne Çıktı

6 Şubat’ta başlayan ilk satışlarda OnePlus Buds 3 ile birlikte OnePlus 12R de satışta sunulmuştu. İki model de büyük ilgi gördü. TWS kablosuz kulaklıkları bu kadar popüler kılan en önemli detay, fiyattaki makul seçim oldu. Kulaklıklar, 49dB gürültü engelleme, LDAC codec biletişim, LHDC özelliklerine sahip. Tüm bu özellikler, OnePlus Buds 3’ün en düşük gecikmeyi sunarken, yüksek kaliteli sesiyle de beklentileri karşılıyor.

OnePlus Buds 3 Rekor Satışlara Ulaştı!
OnePlus Buds 3 Rekor Satışlara Ulaştı!

OnePlus Buds 3 Özellikleri Neler?

OnePlus Buds 3, OnePlus tarafından tamamen kaliteli bir ses performansı elde edilmesi adına geliştirilmiş. Geliştirme aşamasındaki en önemli detay kalite olurken ortaya çıkan ürün de bu emeğin karşılığını verebilecek potansiyelde. Uzun süreli kullanımlarda dahi herhangi bir rahatsızlık yaratmayacak silikon uçlara sahip olan TWS’de ergonomik tasarıma sahip. Kulaklıklarda 10,4 mm ve 6 nm çift sürücü bulunuyor. Gürültü engelleme konusunda ise şirket potansiyeli 49dB’ye çıkarmış.

Akıllı kulaklıklarda 3D uzamsal ses efektleri de destekleniyor. Bu sayede daha iyi bir deneyim elde edilebilecek kullanıcılar, bu deneyim yüksek kapasitedeki bataryasıyla uzun bir kullanım elde edebiliyor. Resmi tanıtımlardaki verilere göre kulaklıklar, 44 saate kadar kullanım imkanı sunuyor. Üstelik 10 dakikalık şarj süresi, OnePlus Buds 3’ün 7 saat boyunca kullanılmasına imkan sağlıyor.

Ne Kadar Sattı?

OnePlus Buds 3 modeli için resmi açıklamalar yapan OnePlus, tüm bu iddialı çıkışa rağmen ne kadar satış yapıldığına dair bir veri paylaşmadı. Bu durum, sosyal medyada bazı kullanıcılar tarafından eleştirildi. Resmi verilerin önümüzdeki günlerde paylaşılması bekleniyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir