Çinli teknoloji üretici şirket OnePlus’un son akıllı telefon modellerinden birisi olan OnePlus 7 Pro çıkalı henüz birkaç ay oldu. Model sahip olduğu özellikler ile ön plana çıkarken bir de model için bazı duvar kağıtlarını aktif eden gizli duvar kağıtları özelliğini aktif eden bir gizli menü özelliği keşfedildi. Bizde sizlere bu içeriğimizde OnePlus 7 Pro’da gizli duvar kağıtları nasıl açılır buna bakacağız. OnePlus 7 Pro, pazardaki güçlü akıllı telefonlar arasında yer alıyor. Grafik isteyen oyunları rahat bir şekilde oynatarak daha çok oyun oynamayı seven kullanıcıları kendisine çeken bu model yüksek ekran parlaklığını koruma, bildirimlerini geçici engelleme ve oyun deneyiminizi artıracak olan önemli detaylara sahip durumda.

OnePlus 7 Pro’da gizli duvar kağıtlarını açmak

1 1590234616

Oyunculara yönelik özel deneyimler sunan oyun moduna sahip olan bu modelin oyun deneyimlerini geliştirmek için daha fazla değişiklikler yapan ikinci mod sunmak adına büyük esports ekibi Fnatic ile çalıştı. Bu durumda en iyi performans için RAM’i yeniden konumlandırma gibi çalışmalar gerçekleştirildi. Bu mod “Fnatic Mode” olarak adlandırılıyor ve bu yeni keşfedilen Easter egg tam olarak bu kısımda yer alıyor. Easter egg’i açmak için ise OnePlus 7 Pro cihazınızdan Ayarlar > Yardımcı Programlar > Oyun modu bölümüne gidin. Daha sonra Fnatic moduna dokunun ve bu sayfanın üst bölümünde yer alan logoya 5 kez dokunun. Bu işlem ile logonun altında bir metin kutusu gözükecektir. İçine “alwaysfnatic” yazın ve gizli duvar kağıtlarını etkinleştirmiş olacaksınız.

Bu sayede animasyonlu bir Fnatic logolu yeni bir ekran duvar kağıdı belirecektir. Daha sonra galerinize ekleyebileceğiniz üç yeni duvar kağıdı daha sunulur. Yeni duvar kağıtları isteyen kullanıcılar için yapabilecekleri basit bir işlem diyebiliriz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir