Akıllı telefon kameraları son yıllarda yükselişe geçti ve bu trend doğrultusunda popüler meraklısı marka OnePlus geçtiğimiz günlerde daha iyi görüntü kalitesi sağlamak için kamera yeteneklerini sektör lideri yeniliklerle zorlayacağını duyurdu.

Bu yılın başlarında ünlü profesyonel kamera üreticisi Hasselblad ile ortaklığa giren akıllı telefon markası, ‘Shot on OnePlus’ platformunun oluşturulmasıyla şirketin proaktif olarak topluluğunu hem de vitrine çıkarmaya çalıştığını belirtti. kameranın etrafındaki harika çalışmalarını vurgulayın.

OnePlus Görüntüleme Başkanı Hsiaohua Cheng, IANS’a verdiği demeçte, “2021 ve sonrasında, OnePlus’ın odak noktası, kullanıcılar için görüntüleme deneyimini geliştiren yatırımlar ve stratejik ortaklıklar yoluyla kamera performansını iyileştirmeye odaklanacak. Vikramaditya Motwane’nin Andolan Production ile ortaklaşa çekilen, ‘2024’ başlıklı en son uzun metrajlı filmi, OnePlus 9 Serisinin kamera yeteneklerini canlandırmaya çalışırken, farklı bir kullanıcı topluluğu için kullanımı kolay doğasını vurguluyor.” açıklamasını yaptı.

OnePlus telefonumun modelini nasıl öğrenebilirim?

Cheng ayrıca Hasselblad ile kamera geliştirmeye yönelik yaklaşık 150 milyon dolarlık ek yatırımla tamamlanan üç yıllık ortaklığın, şirketin çığır açmaya ve sınıfının en iyisi görüntüleme deneyimleri sunmaya olan bağlılığının bir kanıtı olduğunu belirtti. Cheng, “Ortaklık, renk ayarı ve sensör kalibrasyonu dahil olmak üzere birçok aşamada başlayacak ve daha sonra gelecekteki OnePlus amiral gemisi cihazlarında göreceğimiz lens standardını ve optiği geliştirmek için ek donanım işbirliğini içerecek şekilde genişleyecek” dedi.

Ayrıca, OnePlus’tan Navnit Nakra, OnePlus’ın kullanıcılara daha doğru renkler ve üstün görüntü kalitesi sunan amiral gemisi cihazlarının olağanüstü kamera kalitesini sergilemekten heyecan duyduğunu söyledi. “Bunun aynı zamanda topluluğumuza kendi yaratıcı sınırlarını zorlama konusunda ilham vermesini umuyoruz” diye de sözlerine ekledi.

OnePlus başka hangi teknolojiler üzerinde çalışıyor?

Diğer OnePlus haberlerinde, OnePlus bakım uygulamasındaki bir liste hakkında yeni bilgiler, OnePlus RT akıllı telefonun Hindistan lansmanının köşede olduğunu gösteriyor. Deneyimsiz olanlar için, Hindistan’da başarıya ulaşan popüler Çinli akıllı telefon üreticisi, RT takma adıyla Hindistan’da OnePlus 9RT’yi piyasaya sürecek. Ellerini RT’ye almak için sabırsızca bekleyen şirketin hayranlarını sevindirecek şekilde, yakında piyasaya sürülmesiyle ilgili daha fazla bilgi çevrimiçi olarak ortaya çıktı. 91mobiles, RT India lansman söylentilerini daha da doğrulayan ilginç bir bulgu elde etmeyi başardı.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir