Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden OnePlus’ın yeni amiral gemisi OnePlus 11 5G modeli yakın zaman içerisinde tanıtılacak. Amiral gemisi katili olarak adlandırılan bu cihaz, hakkında yeni bilgiler elde edildi. 

OnePlus, oyun yelpazesini genişletmek için çalışmalarına devam ediyor. Yakın zaman içerisinde OnePlus 10 Pro 5G’yi kullanıcıların beğenisine sunmak adına hazırlanan şirket, geçtiğimiz hafta sunulan Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2’yi de kullanan ilk şirket olma özelliğine sahip olacak. Bu neden yıl bitmeden yeni akıllı cihazların kullanıcıların beğenisine sunulması bekleniyor. Son olarak yayınlanan raporlara göre OPnePlus 11 modelinin kısa bir süre sonra sunulması bekleniyor. Cihaz hakkında çeşitli bilgiler elde edildi. 

OnePlus 11 hangi özelliklere sahip olacak?

oneplus 11 hakkinda yeni bilgiler elde edildi

OnePlus 11 ile ilgili uzun zamandır sızıntı bilgiler gündemde yer alıyor. Yayınlanan son raporlar, akıllı cep telefonların yıl bitmeden piyasaya sürüleceği yönündedir. Daha önce kilit özellikleri ve tasarımı hakkında çeşitli bilgiler elde edilen söz konusu bu telefonun şimdi ise renk seçenekleri ortaya çıkıyor. Buna göre söz konusu bu cihazın mat siyah ve parlak yeşil renkleri bulunacak. 11, 6.7 inç 120 Hz yenileme hızı özelliğine sahip 2K çözünürlüklü kavisli AMOLED ekran üzerine kurulacak olan OnePlus 11’in ön kamerası ekranın sol üst köşesinde bulunacak. Cihazın parmak izi özelliği ise ekranın altında bulunacak. Söz konusu bu cihazın dün tanıtımı gerçekleşen Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2’ye sahip olması bekleniyor. 

Qualcomm, Snapdragon 8 Gen 2’nin Ray Tracing teknolojisine sahip olan Adreno 740 grafik arabirimi ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Elde edilen bilgilere göre cihazda 8/12 GB RAM ve 128/256 GB depolama özelliğine sahip olması bekleniyor. Bu noktada farklı seçeneklerin olup olmayacağı ise henüz belli değildir. Cihazın ön kısmında 16 Megapiksel selfie kamerası bulunurken, arka kısmında ise 50 Megapiksel ana, 48 Megapiksel ultra geniş açı ve 32 Megapiksel 2x optik yakınlaştırma yapma özelliğine sahip telefoto sensörlerin bulunduğu üçlü kamera olacak. Son olarak eklemek gerekirse 100W hızla şarj olan 5,000 mAh’lik bataryadan güç aldığı biliniyor. 

OPPO Pad 2’nin özellikleri sızdırıldı

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir