OnePlus, telefonunuza 180 derecelik kamera eklemenizi sağlayan yeni bir patent aldı. İşte detaylar;

OnePlus, 11 Ocak’ta yeni yılın ilk amiral gemisi olan OnePlus 10 Pro’yu duyurdu. Telefon, özellikle kamera özellikleriyle büyük ilgi gördü. Ancak şirket bundan memnun değil ve şimdiden OnePlus 11 üzerinde çalışmalara başladı.

OnePlus, 2020’nin sonunda ilginç bir kamera modülü için patent başvurusunda bulundu. Edinilen bilgilere göre geçtiğimiz Haziran ayında onaylanan OnePlus 11 patentini kullanabilirsiniz. Patentin içeriğine ve ne zaman kullanıldığına bir göz atalım…

OnePlus 180 derece dönebilen kamera patenti açıklandı

2020 yılında OnePlus, kendi ekseni etrafında dönen 180 derece dönen bir kamera için patent başvurusunda bulundu. Başvuru kabul edildikten sonra asıl soru patentin hangi cihaz için olduğu yönünde. Bu konuda elde edilen kaynaklar ise OnePlus 11 modelini işaret ediyor.

Oneplus 10 Pro tanıtımı gerçekleştirildi

180 derece dönebilen bir kameranın detayları ise tam olarak net değil. Bununla birlikte, bir mıknatıs sistemi kullanılarak çalıştığı tahmin edilmektedir. Dönebilen kamera sayesinde kayıt sırasında eğilmek veya sürekli hareket etmek zorunda kalmazsınız. Bu sayede daha iyi fotoğraflar çekebilirsiniz.

Siz 180 derece dönebilen yeni kamera patenti hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce bu patent OnePlus 11 modeli için mi kullanılır mı yoksa başka bir model için mi kullanır? Peki siz böyle bir cihazı almayı düşünür müsünüz? Yorum bırakmayı ve düşüncelerinizi bize iletmeyi unutmayın…

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir