Akıllı telefon üreticisi OnePlus’un çok yakın zamanda tanıtılması beklenilen OnePlus 10T modelinin geniş ve detaylı özellikleri ortaya çıktı.

Önümüzdeki günlerde OnePlus tarafından gerçekleştirilecek olan etkinlik ile beraber şirketin yeni ürünlerini göreceğiz. Bu tanıtılacak ürünler arasında ise yeni akıllı telefon OnePlus 10T ön plana çıkacak. Pricebaba kaynaklı verilere göre OnePlus 10T modelinin kaliteli render görüntüleri ve ortaya çıkan özellikleri paylaşıldı. Buna göre cihazın yüksek gövde oranına sahip bir tasarımla gelmesi ve ön kameranın ise üst-orta bölümde nokta olarak yer alması bekleniyor.

OnePlus 10T’den yeni detaylar

6

Arka yüzeyde OnePlus 10 Pro modeline benzer olarak bir kamera sistemi yer alacak. Burada sadece LED flaş ile bir sensörün değiştiği gözüküyor. Bunların haricinde arka tarafta ekstra bir farklılık bulunmuyor. Diğer yandan plastik çerçeveler ve cam bir paneli göreceğiz. Ayrıca cihaz sadece siyah ve yeşil renk seçenekleri ile satışta olacak. Modelin donanım özellikleri tarafında 6.67 inç büyüklüğünde 120 Hz yenileme hızı sunan E4 AMOLED bir panel ile geleceği belirtiliyor. Parmak izi tarayıcısı ekran altında konumlandırılacak olan cihazda 8/12 GB RAM ve 128/256 GB depolama seçeneklerinin olması bekleniyor.

Ayrıca cihazın 16 GB’lık bir RAM seçeneğinin de olması bekleniyor. İşlemci noktasında Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcisinin kullanılması beklenirken, yüzde 10 daha hızlı CPU ve GPU performansı sunması bekleniyor. Güç tarafında ise yüzde 15 daha verimli olacağı ifade ediliyor. Ön yüzeyde 16 megapiksel selfie kamerası yer alan modelin arka tarafta F1.8 diyafram aralığına sahip 50 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş açı ve 2 megapiksel derinlik sensörü ile toplamda üçlü kamera sistemi göreceğiz. Ayrıca 150W hızlı şarjlı 4800 mAh’lik pil modelde bulunacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir