OnePlus 10T çıkış tarihi nihayet açıklandı. Uygun fiyatlı OnePlus amiral gemisi modeli ne zaman duyurulacak? İşte detaylar:

OPPO ve OnePlus Almanya’da yasaklandı

OnePlus, OnePlus 10T modelinin uzun zamandır beklenen çıkış tarihini paylaştı. Çinli üretici tarafından yapılan açıklamada 10T, 3 Ağustos 2022 tarihinde düzenlenecek Evolve Beyond Speed ​​adlı bir etkinlikte duyurulacak. Peki OnePlus’ın bütçe modeli hakkında ne biliyoruz?

OnePlus 10T 5G’nin özellikleri ve tasarımı nasıl olacak?

OnePlus, bu yıl ikinci küresel lansmanı için hazırlanıyor. Şirketin en son blog gönderisine göre, yeni etkinliğin adı Evolve Beyond Speed. OnePlus 10T 5G ve OxygenOS 13’ün New York lansman etkinliğinde duyurulacağı açıklandı. 3 Ağustos’ta New York’ta piyasaya sürülecek olan

Uygun fiyatlı amiral gemisi, birçok sızıntı nedeniyle henüz gündemden düşmedi. Ancak blog gönderisinde belirtildiği gibi 10T 5G, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 ile güçlendirilecek ve kutudan OxygenOS 13 ile çıkacak.

OnePlus 10T’nin tasarımı hakkında birçok söylenti ortaya çıktı. Bu bilgilere göre akıllı telefon, ekran gövde oranı yüksek bir tasarıma sahip olacak. Selfie kamerası ekranın üst orta kısmında olacak. Arkada plastik çerçeveler ve cam dolgu olacaktır. Ayrıca siyah ve yeşil renk seçenekleriyle satışa sunulacak.

Akıllı telefon, 6.67 inç 120Hz yenileme hızı sunan bir E4 AMOLED panele sahip olacak. Ayrıca ekran altı parmak izi tarayıcıya sahip olacak. Cihaz 16 GB’a kadar RAM ve 256 GB’a kadar dahili bellek ile gelebileceği söyleniyor eğer bu bilgiler doğru çıkarsa akıllı telefon şirketin 16GB RAM’e sahip ilk telefonu olacak.

Ancak tüm bu bilgilerin henüz OnePlus tarafından doğrulanmadığının altını çizmete fayda var. Cihazın tüm özellikleri hakkında detaylı bilgiye sahip olmak için 3 Ağustos’ta düzenlenecek etkinliği beklememiz gerekecek gibi görünüyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir