28 Nisan tarihinde özel bir tanıtım yapacak olan OnePlus’ın yeni modelleri için seçenekleri ortaya çıktı. Şirket Nord Buds’ı ilk Nord markalı TWS kulaklık olarak duyurmanın yanı sıra, OnePlus 10R ve Nord CE 2 Lite akıllı telefonlarını da bu tarihte tanıtacak. Yeni modeller ile ilgili bugüne kadar pek çok sızıntı yapıldı. Şimdi ise yeni bir rapor daha paylaşıldı.

Raporda OnePlus 10R ve Nord CE 2 modellerinin renk seçeneklerine yer verildi. Rapora göre OnePlus 10R modeli yeşil, siyah ve gri renkleri ile piyasada yer alacak. Nord CE 2 Lite ise siyah ve yeşim sis renkleriyle satışa sunulacak. OnePlus Ace olarak geliştirilen model, farklı pazarlarda OnePlus 10R olarak adlandırılacak. Bu bakımdan telefonun teknik özellikleri OnePlus Ace ile aynı olacak.

OnePlus 10R teknik özellikleri neler?

OnePlus 10R, parmak izi tarayıcı ile entegre edilmiş 6.7 inç AMOLED FHD+ 120Hz ekran, Dimensity 8100 yonga seti, 150W/80W şarj destekli 4.500mAh/5.000mAh pil ile gelecek. Cihaz, 16 megapiksel ön kamera ve 50 megapiksel (ana) + 8 megapiksel (ultra geniş) + 2 megapiksel (makro) üçlü kamera kurulumuna sahip olacak.

OnePlus Nord CE 2 Lite özellikleri neler?

Nord CE 2 Lite ise 120Hz yenileme hızını destekleyen 6.58 inç LCD FHD+ ekrana sahip olacak. 16 megapiksel ön kamera ve 64 megapiksel ana arka kameranın kullanılacağı telefonda arka kameraya; + 2 megapiksel (makro) + 2 megapiksel (derinlik) kamera eşlik edecek. Snapdragon 695 işlemcinin kullanıldığı cihaz, 6 GB / 8 GB RAM ve 128 GB yerel depolama versiyonlarıyla satışa çıkacak. 33W hızlı şarjı destekleyen 5.000 mAh pil ise cihazdaki bir diğer özellik olacak.

Modellerle ilgili paylaşılan özellikler resmi kaynaklara dayanmıyor. Ancak güçlü kaynaklarda yer alan bu özelliklerle cihazların piyasaya sunulması bekleniyor.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir