OnePlus, CES 2022 etkinliğinin ilk gününde fiziksel bir lansman etkinliği de gerçekleşecek. Çinli marka 5 Ocak tarihinde heyecanla beklenen OnePlus 10 serisinin tanıtımını gerçekleştirebilir.  

OnePlus, 5 Ocak tarihinde Las Vegas’ta fiziksel bir lansman etkinliği gerçekleşecek. Çin merkezli markanın gerçekleştireceği bu etkinlik Tüketici Elektroniği Fuarı’nın (CES 2022) ilk gününe denk geliyor. Şu an için hangi cihazların tanıtımının yapılacağı belli değildir. Fakat söz konusu bu tarihte OnePlus 10 serisi kullanıcıların karşısına çıkabilir. Daha önce OnePlus 10 ve OnePlus 10 Pro’nun Ocak ayında Çin’de duyurusunu yapacağı global tanıtım etkinliği ise Mart ve Nisan ayı içerisinde gerçekleştirileceği belirtildi. Ancak şimdi amiral gemisi akıllı cep telefonların dünya etkinliklerinin 5 Ocak’ta yapılma ihtimalinin yüksek olduğu dile getiriliyor.

Konuyla ilgili olarak aktarılan bilgilere göre her iki model için 4 nm fabrikasyon sürecine sahip Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 yonga setinin kullanılacağı belirtildi. Aynı zamanda yeni Hasselblad kameralarla donatılacakları aktarıldı. Çinli şirket Las Vegas’ta OnePlus Nord N20 5G akıllı telefonun da duyurusu yapılabilir. Bunun için biraz daha beklemek gerekecek. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir