Bildiğimiz gibi, OnePlus görünüşe göre OnePlus 10 serisini normalden daha erken piyasaya sürmeye hazır ve Çinli akıllı telefon devi muhtemelen bir sonraki amiral gemisi serisini 2022 Ocak veya Şubat aylarında açıklayacak.

Şirket her zaman yeni nesil amiral gemisini belirli yılın Mart veya Nisan aylarında duyurur. Görünüşe göre bu erken tanıtım hamlesi, muhtemelen Şubat 2022’de piyasaya sürülecek olan Samsung Galaxy S22 serisini devralma teklifiyle geldi. Şimdi, popüler tipster Max Jambor, OnePlus 10’un küresel ve Çin lansman zaman çizelgesiyle ilgili bazı ek ayrıntılar sağladı.

OnePlus 10 Pro’nun Çin bölgesinde ilk kez piyasaya sürülmesi muhtemel görünüyor ve yeni sızıntı, OnePlus el cihazının Ocak ayında veya Şubat başında piyasaya çıkacağını gösteriyor.

OnePlus telefonumun modelini nasıl öğrenebilirim?

Jambor, Çin lansmanı için kesin bir lansman tarihi açıklamıyor, ancak 2022 yılının Mart veya Nisan aylarında küresel bir lansmana işaret ediyor. Bunun anlamı, küresel lansman zaman çizelgesinin önceki OnePlus tekliflerine benzer olacağıdır, ancak Dikkat çeken şey ise sızıntıda serinin Vanilla modelinden hiç bahsedilmiyor. Bununla birlikte, Pro modeli piyasaya sürüldüğünde Pro modeline eşlik edeceğini düşünülüyor.

Ayrıca sızdırılan görsellere göre yeni OnePlus 10 Pro yepyeni bir kamera tasarımıyla geliyor. Sızdırılan yeni görüntüler, Galaxy S21 Ultra’nın tasarım açısından OnePlus’ın dikkatini çektiğini gösteriyor.

OnePlus 10 Pro hakkında bilinenler

Yeni cihaz, çerçeveye yandan karışan ve üstte biraz boşluk bırakan kare şeklinde bir kamera modülüne sahip olacak. Modülün kendisi, LED flaşlı üçlü kamera kurulumuna sahiptir. OnLeaks’in 10 Pro’nun tasarım renderları, cihazın Siyah, Beyaz ve Açık Mavi olmak üzere üç renkte piyasaya sürüleceğini gösteriyor.

Ön tarafa doğru, akıllı telefon 6.7 inçlik kavisli bir AMOLED ekrana sahip olacak. Ekranın sol üst köşesinde oturan bir delik var. Cihaz 163.0 x 73,8 x 8,5 mm ölçülerindedir. Uyarı kaydırıcısı ve güç düğmesi sağ kenardadır ve soldaki ses seviyesi düğmesi için yer açar. USB Type-C bağlantı noktası, hoparlör ızgarası ile alt kenardaki SIM tepsisi arasına sıkıştırılmıştır. Spesifikasyonlar açısından, OnePlus 10 Pro, Qualcomm Snapdragon 898 SoC ile gelebilir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir