OnePlus yeni amiral gemisi olacak OnePlus 10 Pro’da daha iyi ön kamera kurulumları ve 80W hızlı şarj desteği sunacak. 

OnePlus 10 serisi ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Şirketin, Oppo ile iş birliğine giderek özel geliştirilen arayüzü cihazlarda kullanacağı belirtildi. Bununla birlikte raporda özellikle ön kamerada iyileştirilmiş bir sensöre yer verileceği ifade edildi. 

OnePlus 10 Pro özellikleri neler olacak?

6.7 inç büyüklüğünde AMOLED bir ekranın kullanılacağı telefonda yeni kamera ünitesi 32 megapiksel olacak. Arka kameralarda ise 48 megapiksel ana kamera, 50 megapiksel ultra geniş açı sensörü ve 8 megapiksel 3x telefoto lens kullanılacak. Yeni donanımlar kameralardaki görüntü kalitesini artıran şirket bununla birlikte hızlı şarjı da 80W olarak belirlemiş. Kablolu şarjda 80w hıza ulaşacak olan şirket, kablosuz şarj tercih edildiğinde ise 50W hızlı şarj desteği sağlayacak.

OnePlus 10 Pro’da tüm bu özelliklere ek olarak Qualcomm tarafından geliştirilen yeni işlemci Snapdragon 8 gen 1’in de kullanılması bekleniyor. Telefondaki bazı özellikler ve tasarımdaki detaylarda OnePlus 9 Pro modelinden de bazı bölümler alınacak. İşlemci, selfie kamerası ve şarj teknolojisindeki yenilikleri ile bu konuda yepyeni bir deneyim sunacak olan OnePlus 10 Pro, böylece beklentilerin üzerinde bir performans ile sektörde dikkat çekecek. 

OnePlus 10 Pro modelinin ne zaman piyasaya sunulacağı belirtilmediği gibi üstün özelliklerle desteklenen cihazın fiyatı da merak ediliyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir