OLED pazarının lideri LG, CES 2022 kapsamı içerisinde tanıtımını yaptığı en küçük OLED TV olan 42 inç LG 42C24 için Türkiye’de satışa başladı. CES 2022 kapsamında yapılan duyurular içerisinde LG, 42 inç bir OLED televizyon olan LG 42C2 (OLED42C24LA) ile çok ses getirmişti. Dünyanın en küçük OLED TV’si 48 inç boyutunda bulunuyordu.

48 inç TV gibi yeni 42 inç modeli de Türkiye’ye getiren şirket, yakın zaman içerisinde önce büyük satış kanalları üzerinden satışa başladı. Model için açıklanan satış fiyatı ise 19.999 TL seviyesinde oldu. Elbette ki pek çok kişi için oldukça pahalı olan bu televizyonu, yurt dışında pek çok kişi monitör olarak kullanılmaya başladı. Ürün için ilk incelemeler tam olarak bu konu ile ilgili net bir şekilde cevap vermemişti. Bazı kişilere göre ürün halen sık sık kullanım için fazla büyük olarak değerlendiriliyordu. 

oled tv 42 inc lg 42c24 turkiyede satisa sunuldu

Bazıları ise monitör kullanımı özelinde elde ettiği deneyimden de oldukça memnundur. Bu ürün sayesinde kişiler hem iş hem de oyun ihtiyaçlarını bir arada karşılayabileceklerini dile getiriyor. LG 42C24 modelinin yanı sıra seride 42 inç, 55 inç ve 65 inç seçenekleri de vardır. Söz konusu bu seride yalnızca 42 inç model çift bacak üstüne oturuyor. Diğer OLED TV’lerde ise merkezi bacak yapısı tercih edilmiştir. 2022 OLED TV’leri beşinci jenerasyon A9 işlemci üzerine kurulan şirket, böylelikle cihazların daha iyi 4K yükseltme yapabildiğini, obje ayrıştırma (Derinlik oluşturma) konusunda geliştiğini ve ton eşlemede çıtayı yükselttiğini dile getiriyor. 

Geçtiğimiz yıl içerisinde duyurusunu yaptığı parlaklığı yüksek Evo panelleri 2022 ürün gamında C serisine de indiren şirket, CES 2022’de en küçük yanında en büyük OLED TV modelinin tanıtımını yaptı. CES 2022’de G serisine tam 97 inç’lik bir 4K OLED TV getirildi. Daha önce ise firmanın üst limiti 88 inç seviyesindedir. 

Youtube Ukrayna’daki savaşla ilgili binlerce videoyu kaldırdı


Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir