Ocak 2024 Amazon Prime Gaming’in yeni oyunları belli oldu. Bu ay Prime Gaming kütüphanesine yeni 4 farklı ücretsiz oyun ekleniyor. İşte Prime Gaming Ocak ayı oyun hediyeleri. 

Amazon’un Prime üyelerine aylık olarak sunduğu ücretsiz oyunların Ocak ayı listesi açıklandı. Bu ay Prime Gaming kütüphanesine 4 farklı yeni ücretsiz oyun ve ”oyun içi” hediyeler ekleniyor.

Amazon Prime Gaming Ocak 2024 oyunları

Geçtiğimiz ay Prime Gaming abonelerine sunulan oyunlar arasında SeaOrama: World of Shipping, DEATHLOOP,  Akka Arrh, Kombinera, A Tiny Sticker Tale ve Asteroids: Recharged dahil olmak üzere 7 farklı oyun bulunuyordu.

Ocak 2024 listesine göre çoğunluk düşük bütçeli yapımlardan oluşuyor. Bununla birlikte listede,  Apico, Atari Mania, 25 Yars: Recharged ve Endling Extinction is Forever de dahil olmak üzere dört farklı oyun içeriyor. Bu oyunların toplam değeri ise yaklaşık olarak 750 TL değerinde. Ayrıca listenin önümüzdeki haftalarda güncellendiğini de görebiliriz.

Ocak 2024 Amazon Prime Gaming  oyunları

Amazon Prime, ülkemize özel olarak ilk ay için ücretsiz, sonrasında ise ayda 39 TL gibi bir fiyat etiketiyle kullanıcılara sunuluyor.

Prime Gaming’e Ocak’ta eklenecek oyunlar

4 Ocak’ta eklenecek oyun

  • Endling Extinction is Forever – Amazon Games App

11 Ocak’ta eklenecek oyun

  • Apico – Amazon Games App

18 Ocak’ta eklenecek oyun

  • Atari Mania – Epic Games Store

25 Ocak’ta eklenecek oyun

  • 25 Yars: Recharged – Epic Games Store

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir