Bir süredir iddia ve sızıntıları gelmeye devam eden Nothing Phone 1 modeli hakkında yeni bir sızıntı videosu ortaya çıktı. OnePlus kurucu ortağı Carl Pei tarafından 2020 yılında hayata geçirilen Nothing markası adı altında geçtiğimiz yıl tanıtılan Nothing Ear 1 sonrasında ürün çeşitliliği artırılması hedefleniyordu. Şirket bu yönde hazırlıklarına devam ederken, Nothing Phone 1 modeli ile yakın zamanda akıllı telefon pazarına giriş yapacak. Modelin daha öncesinde tasarım ve teknik özelliklerinin bir kısmı belli olmuştu. Şimdi ise cihazın video TikTok platformunda ortaya çıktı. Özellikle model sahip olduğu tasarım ile ön plana çıkarken, cihaza dair bilinen tüm özellikleri de bu içeriğimizde sizler için derledik.

Nothing Phone 1, 120 Hz ekran ile gelebilir

nothing phone tiktokta gozuktu

Söz konusu bu yeni model 12 Temmuz tarihinde tanıtılacakken, etkinlik zamanına az kala sızıntılar ve paylaşımlar bir hayli artmaya başladı. Şimdi ise Nothing resmi TikTok platformu üzerinde bu yeni modelin videosu yayınlanırken, ekran özelliklerine dair bir bilgi de yayınlandı.

Belirtilene göre Nothing Phone 1 modelinde 120 Hz tazeleme hızı göreceğiz. Ayrıca modelde Smooth Display adlı bir işlev de yer alacak. Bu sayede gereken durumlarda ekran yenileme hızı 60 ile 120 Hz arasında değişebilecek. Model 6.55 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlüklü OLED bir panel ile karşımıza çıkarken 120 Hz tazeleme hızı ile geliyor. İçerisinde Snapdragon 778+ işlemcisine sahip olan bu modelde TSMC’nin 6 nm üretim 2.52 GHz’e çıkabilen ve 2.40 GHz performans gösteren üç yardımcı ve 1.80 GHz verimlilik çekirdekleri yer alıyor. Grafik birimi tarafında ise Adreno 642L modeli bulunuyor.

Modelin 8/12 GB RAM ve 128/256 GB depolama ile geleceği bildirilirken, kutu içinden Android 12 tabanlı Nothing arayüzü ile çıkış yapacak. Cihazın üç yıl işletim sistemi ve dört yıl ise güvenlik güncellemesi alacağını belirtelim.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir