Nothing markasının yeni modeli Nothing Phone 3 için yeni bilgiler gelmeye başladı. İşte Nothing Phone 3’te yer alacak özellikler.

Nothing önümüzdeki dönemlerde resmi olarak bir lansman düzenleyecek. Lansmanda Nothing Ear (3) TWS kulaklıkları için resmi afiş paylaşımı yapan şirketin bu paylaşımı sonrasında Nothing Phone 3 modeli için de arka arkaya sızıntılar yapıldı. Bu sızıntılarda Nothing Phone 3’ün Snapdragon 8 serisi ile destekleneceği ortaya çıktı.

Nothing Phone 3 Özellikleri

Dayanıklı ve güçlü modelleriyle öne çıkan Nothing, yeni modelinde de bu yapıyı koruyacak. Nothing Phone 3 olarak adlandırılacak yeni modelde iddialara göre Snapdragon 8s Gen 3 yonga seti kullanılacak. Geçtiğimiz aylarda tanıtımı yapılan Snapdragon 8s Gen 3 işlemci, ilk olarak Xiaomi Civi 4 Pro’da kullanılmıştı. Xiaomi Civi 4 ile yüksek performans vaat eden bu işlemciyi kullanan telefonlar listesine şimdi Nothing Phone 3 modeli eklenecek.

Nothing Phone 3, Snapdragon 8 Serisiyle Gelecek
Nothing Phone 3, Snapdragon 8 Serisiyle Gelecek

Xiaomi Civi 4 modelinin yanı sıra Redmi Turbo 3, Realme GT Neo 6 ve iQOO Z9 Turbo gibi farklı modellerde de bu işlemciler tercih edilmişti. Ancak bu modellerden büyük bir bölümü Çin ile sınırlı kalacak. Redmi Turbo 3 modelinin ise Poco F6 olarak adlandırılarak küresel pazarda yer alması bekleniyor. Bu nedenle Nothing Phone 3 modelinin küresel pazarda yer alacak olması, yeni işlemcinin kullanılması noktasında da önemli.

Nothing Phone 3 Fiyatı

İşlemci dışında Nothing Phone 3 hakkında başka bir detaya yer verilmedi. 480 dolar ile 540 dolar arasındaki bir fiyat ile piyasada yer alması beklenen Nothing Phone 3, önceki modellere göre de ciddi bir performans artışı sağlayacak. Yeni telefon modeliyle ilgili tanıtım beklentileri ise 3 Temmuz 2024.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir