Nothing Phone 2a için heyecan verici bir gelişme yaşandı, çünkü şirketin Pazarlama Yöneticisi, cihazı ilk modelle kıyaslayarak, mobil cihaz için ilk resmi açıklamayı gerçekleştirdi.

Nothing’in bütçe dostu akıllı telefonu Phone 2a, önceki sızıntılarda gündeme gelmiş ve render görüntüleri ile teknik özellikleri paylaşılmıştı. Ancak resmi bir açıklama gelmemişti. Şirket, son bilgilendirme videosunda Phone 2a üzerindeki çalışmalara hız verdiklerini ve cihazın beklentileri karşılamak adına önemli özelliklere sahip olduğunu duyurdu. Bu resmi açıklama, Phone 2a’nın lansmanına dair heyecanı artırdı ve kullanıcıları merak içinde bıraktı. Nothing Phone 2a, Phone 1’e kıyasla çok daha gelişmiş olacak.

Yeni model Nothing Phone yakında!
Yeni model Nothing Phone yakında!

Nothing Phone’un yeni sürümü 2a, Phone 1’e kıyasla pek çok özellik barındıracak!

Nothing Pazarlama Yöneticisi Akis Evangelidis, Phone 2a’nın performans, kamera ve genel yazılım deneyiminde ilk modelden daha üstün bir performans sergileyeceğini vurgulayarak, cihazın Phone 1’e kıyasla genel olarak daha iyi bir deneyim sunacağını belirtti. Ancak Evangelidis, Phone 2a’nın Phone 2’nin altında kalacağını doğruladı.

“Phone 2a ile hedefimiz, Phone 1’e kıyasla her alanda net ve fark edilebilir iyileştirmeler sunmak. Kullanıcı deneyimi daha hızlı ve akıcı olacak, fotoğraflar daha fazla ayrıntı ve renk gösterecek, ayrıca Android tabanlı yazılımımız daha fazla özelleştirme seçeneği sunacak” dedi. Sızan bilgilere göre, Nothing’ın yeni modeli Dimensity 7200 işlemcisine sahip olacak. 4nm teknolojisiyle üretilen bu işlemci, 2 adet Cortex-A715 çekirdeği üzerinde 2.8 GHz hızında çalışacak ve 6 adet Cortex-A510 çekirdeği üzerinde ise 2.0 GHz hızında çalışacak. Cihaz, uygun fiyatlı olmasına rağmen AMOLED panel ile gelecek. Sızan bilgilere göre, yeni model 6.7 inç ekran boyutuna sahip olacak. İkili kamera dizilimine sahip olan cihazda 50 Megapiksel ana kamera bulunacak. Önceki sızıntılara göre, Nothing’ın Phone 2a modeli 440 dolardan başlayan bir fiyatla satışa sunulacak. 12 GB RAM ve 256 GB depolama versiyonu ise 550 dolardan satışa çıkacak. Bu bilgiler, kullanıcıların uygun fiyatlı bir telefon arayışında olmaları durumunda dikkate almaları için önemli bir rehber sağlıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir