Geçtiğimiz günlerde Türkiye’de satışa çıkan Nothing Phone (2a)’nın Türkiye ücreti de belli oldu. işte o fiyat…

Türkiye’de Nothing Phone (2a) için resmi satış süreci başladı. 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanına sahip versiyonuyla satışa sunulan yeni modelin ne kadarlık bir etiket fiyatına sahip olacağı merak ediliyordu. Satış sürecinin başlamasıyla satışa çıkacak versiyonlar ve her versiyonun fiyatı da ortaya çıktı.

Nothing Phone (2a) Türkiye Fiyatı

Nothing Phone (2a) Türkiye fiyatları versiyonlara göre şöyle;

  • 8 GB RAM + 128 GB versiyon 19.999 bin TL
  • 12 GB RAM + 256 GB versiyon 21.999 TL
Nothing Phone (2a) Türkiye Fiyatı Belli Oldu
Nothing Phone (2a) Türkiye Fiyatı Belli Oldu

Nothing Phone (2a) Özellikleri

Telefonlarda özel tasarım ve güçlü donanımlar dikkat çekiyor. yeni modelden alınacak geri dönüşler, markanın Türkiye’deki satış rakamlarının ilerleyen dönemlerde artmasını sağlayabiliyor. Telefonun özelliklerinde ise ilk olarak dikkat çeken detay işlemci. MediaTek imzası taşıyan Dimensity 7200 Pro’nun kullanıldığı model, yüksek performans sunabilecek potansiyelde. Kameralarda ise 32 MP ön kamera, OIS destekli 50 MP arka kamera, 50 MP ultra geniş açı kamera mevcut. Yeni özellikleriyle üst düzey performans sunabilecek olan cihaz, 6.7 inç ekranıyla görüntü sunacak.

Ekranda  1.300 nit tepe parlaklığı segmentteki rakiplerine göre biraz düşük seviyede. Ancak buna karşın OLED panel olması bu farkı kapatıyor. 120 Hz ekran yenileme hızına sahip olan modelde, böylece üst düzey bir görüntü performansı da elde edilebiliyor. Batarya kapasitesi 5000 mAh olan cihazda 45W şarj desteği mevcut. Cihaz 190 gram hafifliği ile büyük olmasına karşın elde kolay bir kullanım sunuyor. Kalınlıkta 8.55 mm ile segmentlere göre biraz daha kalın görünen telefon, kutudan Android 14 işletim sistemiyle çıkıyor. IP54 sertifika, parmak izi sensörü cihazdaki diğer özellikler arasında.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir