Dünyanın en köklü teknoloji şirketlerinden biri olan Nokia Corporation, 1865’te kurulmuş Finlandiya merkezli çok uluslu bir bilgi teknolojileri, telekomünikasyon şirketidir. Nokia şirketi yaptığı açıklamalarla marka kimliğinde ciddi değişikliklere gideceğini açıkladı. Nokia, 60 senenin sonunda şirketinin logosunda ilk kez değişikliğe gideceğini açıkladı.

nokia2

Tamamıyla değiştirmiş olduğu şirket logosunu kullanıcısına sunan Nokia, bu değişikliği büyüme hedeflerinin bir parçası olarak yaptı. Logo değişikliği, bugün Barcelona’da başlayan ve 2 Mart’a dek devam etmesi planlanan Mobil Dünya Kongresinde kullanıcısına sunuldu. Merkezi Finlandiya olan teknoloji devi Nokia şirketi, marka kimliğini değiştirme kararı aldı. Nokia 60 yıl aradan sonra ilk kez şirket logosunu değiştirdiğini açıkladı.

Bu büyük değişimle beraber Nokia şirketinin 60 senelik logosu tarihe karıştı

Nokia, 23’te, uzun vadeli stratejik ilerlemelerinin parçası olarak yenilenmiş bir marka ile beraber yeni aldığı teknoloji kararlarını açıkladı. Çok kısa bir zaman önce Singapur’da Antina ile 10 senelik bir 5G sözleşmesine imzasını attığını açıkladı. Şirket o yüzdendir ki bunca zamanın sonunda ilk kez logosunu değiştirme kararı aldığını açıkladı.

Şirketin amacı, her şeyden önce dünyanın birlikte hareket etmesine destek sağlayan teknolojiyi geliştirmek olduğunu bizzat açıkladı. Her sektörden markalar, esnekliği, performansı ve üretkenliği sürdürülebilir bir şekilde artırmak için dijitalleşmeyi kullanıyor. Bu değişiklik için Nokia, mobil, sabit ve bulut ağ teknolojilerinden oluşan yüksek bir portföye sahiptir. Bütün sektörlerde dijital dönüşümü sağlamak için en son B2B teknoloji çözümleri üretme taahhüdünü vurgulayan yeni bir kimlik ortaya çıktı. 

Nokia, B2B bağlamında bir teknoloji lideri olarak kimliklerini yansıtacak şekilde markalarını yeniliyor. Yeni logo, sürdürülebilirlik, üretkenlik ve erişilebilirlik kazanımlarının kilidini açmak için iş birliğini ve ağların potansiyelini sembolize ediyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir