Nisan ayına girilmesi ile birlikte gözler tanıtılacak yeni modellere çevrildi. Bu ay Samsung, Realme, Xiaomi, iQOO ve pek çok marka farklı telefon modellerini duyuracak. OnePlus ve Oppo gibi markalar fiyat performansa odaklanırken Realme ve Vivo tablet pazarına yeni modeller sürecek. Resmi olmamakla birlikte Nisan ayında tanıtılması beklenen modeller belli oldu.

İşte Nisan ayında tanıtılacak telefonlar

Realme Pad Mini 2

Realme Pad Mini, Realme GT2 Pro

Bazı markalar sadece akıllı telefon pazarına odaklanıyor. Realme ise bu listeden çıkmaya yakın. Tablet tanıtımı yapacak olan Realme, böylece tablet segmentinde rekabete başlayacak. Realme Pad Mini, 7,6 mm UltraSlim tasarımıyla Filipinler’de 4 Nisan’da tanıtıldı. Şimdi ise diğer pazarlarda satışa çıkarılacak.

Tabletin yanı sıra Realme GT2 Pro, 7 Nisan’da tanıtılacak. Quad-HD+ çözünürlüğe ve 120Hz yenileme hızına sahip 6.7 inç AMOLED LTPO 2.0 ekranı bulunan telefon, 12 GB’a kadar LPDDR5 RAM ve 256 GB UFS 3.1 dahili depolama alanına sahip. Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 işlemci ise cihazın öne çıkmasını sağlıyor.

Vivo X Fold, Vivo X Note, Vivo Pad

Vivo, X Fold katlanabilir telefonunu 11 Nisan’da Çin’de resmi olarak piyasaya sürecek. Aynı tarihte şirketin Vivo Pad ve Vivo X Note’u da piyasaya sürmesi bekleniyor. Etkinlikte Vivo X80’in piyasaya sürülmesi ihtimaller dahilinde.

Vivo X Fold renders 3

Oppo F21 Pro Serisi

Oppo, F21 Pro olarak adlandırılan serisinde oldukça iddialı. FiberGlass-Deri tasarımlı telefon serisini ilk kez akıllı telefon pazarında piyasaya sürecek olan Oppo, farklılığıyla yüksek satış rakamlarına ulaşmayı hedefliyor. F21 Pro 5G, Sunset Orange tasarımıyla da bu alanda büyük bir fark yaratacak.

OPPO F21 Pro launch date 1 768x482 1

iQOO Neo6

Her geçen gün artan kullanıcı sayısıyla dikkat çeken iQOO, Neo 6 adını verdiği modelini Çin’de piyasaya sürecek. iQOO Neo6, FHD+ çözünürlüğe, 120Hz yenileme hızına ve ekran içi parmak izi tarayıcıya sahip 6.62 inç AMOLED ekran ile kutudan çıkacak.

OnePlus Nord 2T/OnePlus Nord CE 2 Lite

OnePlus Nisan ayını hareketli geçirecek. Şirket Nord 2T ve Nord CE 2 Lite’ı piyasaya sürecek Nord 2T’nin özel kaplamasıyla dikkat çekerken FHD+ çözünürlük, 6.43 inç 90 Hz AMOLED ekranı kullanacak. Telefonun işlemcisi ise Dimensity 1300 olacak. OnePlus Nord CE 2 Lite ile fiyat performans arayanlara hitap edecek.

Nisan ayı itibariyle tanıtılması beklenen diğer modeller şöyle;

  • Moto Edge 30
  • Xiaomi 12X, Xiaomi 12 Pro
  • Redmi 10 Prime+ 5G
  • Samsung Galaxy M53 5G
  • POCO F4 serisi
  • Xiaomi Redmi K40S
  • Vivo T1 Pro
  • Realme Narzo 50A Prime

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir