Bu yazımızda sizler için en iyi Nintendo Switch oyunlarını listeledik.

Blizzard, Overwatch 2 oyuncularına ücretsiz 3 hediye

Nintendo Switch, lansmanından bu yana oyuncular için favori bir mobil konsol oldu. Yenilikçi sistemi, güzel görünümü ve benzersiz oynanışı ile oyunculara benzersiz bir kontrol deneyimi sunuyor. Ayrıca normal bir kontrolcü olarak kullanılabiliyor olması oyunculara özgürlük veriyor. Bu yazımızda sizler için en iyi Nintendo Switch oyunlarını listeledik.

Pokemon Sword & Shield

Game Freak tarafından yaratılan ve en iyi Pokemon oyunlarından biri olan Sword and Shield, Nintendo Switch’te oynanabilecek en iyi oyunlardan biridir. Pokemon serisini seviyorsanız, anahtarınız için bir kılıç ve kalkan almalısınız.

Splatoon 2

Her yerde ateş etmeye çalıştığınız bu oyun Switch sahipleri için oldukça eğlenceli. Oyundaki en iyi sanatçının kazandığı bu oyun eğlenceli ve keyiflidir.

Tunic

Son zamanlarda bağımsız bir stüdyo tarafından piyasaya sürülen Tunic, güzel bir sanat eseri. Eski Zelda oyunlarının tadına sahip olan bu oyun, Dark Souls serisinden esinlenmiştir. Tunic, hem sanatsal hem de estetik fikirlerin uyumunu sunuyor. Hikâyesini kapalı ve derin bir dille anlatan Tunic, diyalog yerine anlatımı kullanmayı tercih ediyor. Switch’te oynaması harika olan Tunic, Nintendo’ya özel olarak çıkarsa şaşırmayız.

Bayonetta 2

En iyi Hack and Slash oyunlarından biri olan Bayonetta serisinin ilk oyunu birçok platformda oynanabilse de ikinci oyun sadece Nintendo Switch sahipleri için yayınlandı. Nintendo Switch sahipleri bu efsaneyi isteyip Slash’i hacklemek isterlerse şanslılar çünkü serinin gelecekteki oyunları sadece Switch için çıkacak.

Super Smash Bros. Ultimate

Nintendo birçok benzersiz oyun sunuyor ve bu markalar sayesinde Nintendo oyunları büyük bir iş. Peki tüm Nintendo karakterleriyle bir dövüş oyunu nasıl görünürdü? Bu sorunun cevabı Super Smash Bros. Oyun, Ultimate’da birçok Nintendo karakteriyle savaşmanıza olanak tanıyor. Maalesef ülkemizde popüler bir oyun değil ama dünyanın geri kalanında popüler bir oyundur. Favori Nintendo karakterinizi seçin ve diğer karakterleri yenmeye çalışın. Özellikle arkadaşlarınızla oynaması çok eğlenceli olan Super Smash Bros. Ultimate, her Nintendo hayranının oynamak isteyeceği bir oyundur. Son zamanlarda çıkan en iyi dövüş oyunlarından biridir.

Mario Kart 8 Deluxe

Nintendo Switch satın alıp Mario Kart oynamamaya değer mi? Mario Kart 8 Deluxe, son zamanların en iyi yarış oyunlarından biridir. Mario serisinde gördüğümüz özelliklere sahip heyecanlı bir yarışa kim hayır diyebilir? Rekabet seviyesinin yüksek olduğu bu oyunda kazanmak için her şeyi göstermeniz gerekiyor. Öğrenmesi kolay ve ustalaşması zor bu yarış oyununu oynarken zamanın nasıl geçtiğini unutacaksınız.

Animal Crossing: New Horizons

Son zamanlarda popüler bir oyun haline gelen Animal Crossing: New Horizons sosyal medyaya girdi. Öyle ki hayatında hiç oyun oynamamış olanlar bile Animal Crossing’in birbirinden güzel ve güzel dünyası nedeniyle Nintendo Switch almak istiyor. Bir yaşam simülasyonu olan Animal Crossing’i geçerek keyifli vakit geçirmek mümkün.

Süper Mario Odyssey

Gişe rekorları kıran ve belki de en iyi çok oyunculu oyunlardan biri olarak devrim niteliğinde olan Super Mario Odyssey, her Nintendo Switch sahibinin oynaması gereken bir oyundur. Sözde “kontrollü” oyunlardan biri olan Super Mario Odyssey, platform oyunlarının oynanışının ne kadar derin olabileceğini size gösterecek.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Yalnızca en iyi Nintendo Switch oyunu değil, aynı zamanda video oyun tarihindeki en iyi oyunlardan biri olan The Legend of Zelda: Breath of the Wild, piyasaya sürülmesinden bu yana dalga dalga dalga dalga dalga dalga yayılıyor ve otoriteler tarafından benzeri görülmemiş bir eleştiri aldı. Açık bir dünyaya sahip olan ve benzersiz sistemiyle kendi türüne öncülük eden The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Nintendo Switch denilince akla ilk gelen oyun oluyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir